skip to Main Content
14-jarige door trein overreden omdat ze te druk was met haar mobiel en het luisteren naar muziek

14-jarige door trein overreden omdat ze te druk was met haar mobiel en het luisteren naar muziek

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

renfe3aMURCIA – Net buiten het treinstation van Alguazas in de provincie Murcia is een 14-jarig meisje door een trein overreden omdat zij niet goed oplette. Het trieste ongeval kon plaatsvinden omdat het meisje aan het Whatsappen was en daarnaast een koptelefoon droeg waarmee ze muziek luisterde.

Het meisje was op weg naar een dansles aan de andere kant van het spoor en had geen aandacht voor haar omgeving en helaas ook niet voor de aankomende trein die met volle snelheid langs het station zou rijden. Het was de trein tussen Madrid en Cartagena die rond 16:40 uur langs het Aguazas station reed.

De treinmachinist probeerde het meisje nog te waarschuwen maar zij hoorde de hoorn niet omdat ze een koptelefoon op had. De 14-jarige stak daarnaast ook nog eens het spoor over waar dat niet is toegestaan, aldus de Spaanse spoorwegmaatschappij Renfe.

De trein kon niet op tijd stoppen aangezien deze 140 kilometer per uur reed en het meisje werd aangereden. Omstanders snelden naar de plaats van het ongeval maar konden niets meer doen om het leven van het meisje te redden. Het meisje had daarnaast geen identiteitskaart bij zich maar de politie kon haar naam achterhalen uit de mobiele telefoon. De familie werd meteen op de hoogte gesteld van het ongeval – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken