skip to Main Content
Man vermoord vrouw bij vliegveld Sevilla omdat hij zijn vlucht mist

Man vermoord vrouw bij vliegveld Sevilla omdat hij zijn vlucht mist

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

politie3SEVILLA – Een Roemeense man heeft zijn tevens Roemeense vrouw vermoord omdat hij zijn vlucht mistte. Dit gebeurde vrijdagmorgen op de parkeerplaats van het vliegveld Sevilla. De man wurgde zijn vrouw in de auto en stopte het lichaam daarna in de kofferbak. De auto liet hij daar gewoon staan.

Een Roemeense vrouw is door haar echtgenoot door wurging om het leven gebracht op de parkeerplaats van het vliegveld van Sevilla. Schijnbaar had het tweetal een zware discussie omdat de man zijn vlucht had gemist. Daarop besloot de man in een woedeaanval zijn vrouw te wurgen en achter te laten in de auto.

Schijnbaar had hij later spijt van zijn domme actie omdat hij zichzelf meldde bij het politiebureau waar hij dan ook meteen werd gearresteerd. Het gaat om een Roemeens echtpaar wat werkzaam is bij een circus in de stad Sevilla, aldus de krant 20 Minutos – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken