skip to Main Content
Grote brand bij Camping Tamarit in Tarragona nabij Altafulla aan de Costa Dorada
Diari de Tarragona

Grote brand bij Camping Tamarit in Tarragona nabij Altafulla aan de Costa Dorada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Grote brand op Camping Tamarit in Tarragona

Diari de Tarragona

TARRAGONA – Maandagmorgen heeft een grote uitslaande brand een magazijn van de Camping Tamarit in de gemeente Tarragona nabij Altfulla aan de Costa Dorada in de provincie Tarragona verwoest. De brand ontstond rond 6.35 uur waarna de vlammen door de droogte en de aanwezige brandbare producten snel om zich heen konden grijpen.

De brandweer was snel ter plaatsen na de eerste melding rond 6.35 uur en er waren twaalf brandweer eenheden voor nodig om de brand in ongeveer drie uur tijd te blussen. Het sein brandmeester werd echter pas na 12 uur gegegeven waarna men de balans kan opmaken van de uitslaande brand.

Het gaat om een magazijn van ongeveer 300 m2 welke bij de Camping Tamarit hoort, gelegen aan de Costa Dorada in de gemeente Tarragona, dichtbij Altafulla. Tijdens en na de brand stortte het hele gebouw in elkaar. Er was in de wijde omtrek een enorme rookwolk te zien.

Mede vanwege het feit dat het totaal door de brand verwoeste gebouw net buiten de camping ligt hoefde men niemand van de camping te evacueren en was er geen gevaar voor de campinggasten die uiteraard wel erg geschrokken waren.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken