skip to Main Content
Vierjarig Nederlands jongetje in zwembad op Ibiza om het leven gekomen
Stella Maris

Vierjarig Nederlands jongetje in zwembad op Ibiza om het leven gekomen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Nederlandse jongen verdrinkt in zwembad op Ibiza

Stella Maris

IBIZA – Een 4-jarige Nederlandse jongen is zondag rond 14.30 uur om het leven gekomen nadat hij verdronk in een zwembad in een hotel in Sant Antoni de Portmany op Ibiza. Hij verbleef daar samen met zijn familie gedurende de vakantie. In eerste instantie heeft de badmeester nog kunnen ingrijpen maar het ambulancepersoneel kon niets meer doen om zijn leven te redden.

Het dodelijke ongeval gebeurde in het zwembad van hotel Stella Maris in Sant Antoni de Portmany op het eiland Balearen Ibiza. Volgens de krant heeft de badmeester (socorrista) nog tijd gehad om de Nederlandse jongen uit het zwembad te halen en begon hij met de reanimatie. De ambulance nam het van hem over maar moest na meer dan 45 minuten proberen het leven te redden de dood van de Nederlandse jongen bevestigen.

Het is niet bekend gemaakt in de eerste nieuwsberichten wat er precies gebeurd is en hoe het kan dat de 4-jarige jongen verdronk. De ouders van de overleden jongen hebben psychiatrische hulp gekregen na het dodelijke ongeval.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken