skip to Main Content
Badplaats Torredembarra weer klaar voor het zomer carnaval op 6 augustus

Badplaats Torredembarra weer klaar voor het zomer carnaval op 6 augustus

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

carnaval2aTARRAGONA – De badplaats Torredembarra aan de Costa Dorada zal waarschijnlijk bij de Nederlandse en Belgische vakantiegangers niet zo bekend zijn maar bij de Spanjaarden wel. Elke zomer wordt hier een speciaal zomerfeest georganiseerd, een waar Zomer Carnaval. Dit jaar zal dit gebeuren op zaterdag 6 augustus.

Tijdens de 2015 editie waren er zo’n 400 deelnemers aan het zomerse verkleedpartijtje en de daarbij horende optocht maar de organisatie verwacht dat dit aantal dit jaar hetzelfde of iets meer zal zijn. Naast het gebruikelijke carnaval in de koude wintermaand februari heeft de badplaats Torredembarra dus ook een zomer carnaval. Met de lekkere tropische temperaturen in het land kun je jezelf afvragen waarom dat niet meer gebeurt in de Spaanse badplaatsen.

Deze zaterdag 6 augustus zullen diegene die zich graag tijdens het traditionele carnaval in februari verkleden dus weer de kans hebben om hun pakje uit de kast te halen tijdens de “La Mascarada” oftewel het zomer carnaval. Deze zal plaatsvinden aan de Passeig Maritim van de badplaats Torredembarra aan de Costa Dorada – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken