skip to Main Content
Twee gewonden bij steekpartij treinstation Sants in Barcelona
Foto's: Sergi Alcàzar / elnacional.cat

Twee gewonden bij steekpartij treinstation Sants in Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto's: Sergi Alcàzar / elnacional.cat

Foto’s: Sergi Alcàzar / elnacional.cat

BARCELONA – Toen het nieuws dinsdagavond rond 20:30 uur naar buiten kwam dat er een steekpartij had plaatsgevonden met twee gewonden tot gevolg op het hoofdtreinstation van Barcelona, was er even paniek. Veel mensen dachten meteen aan een of andere terroristische aanslag net zoals in Duitsland of Frankrijk maar niets bleek minder waar.

Bij de steekpartij in het treinstation Sants in Barcelona waren vijf mensen betrokken en ging het om een onderlinge ruzie. Hierbij liepen de gemoederen schijnbaar zo hoog op dat een van de daders een mes tevoorschijn haalde en een 28-jarige man en 48-jarige vrouw neerstak. De man werd zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis terwijl de vrouw lichtgewond raakte.

Toen de vechtpartij begon duurde het niet lang voordat de Mossos d’Esquadra politie ter plaatse was vanwege het feit dat ze standaard patrouilleren rondom het drukste en grootste treinstation van Barcelona. De dader van de steekpartij kon ter plaatse worden aangehouden en ook de overige vechtersbazen werden gearresteerd waarbij men nog een mes vond in een rugzak van een van de verdachten. De vijf personen kenden elkaar schijnbaar en iets heeft de aanleiding gegeven voor deze vechtpartij met twee gewonden en drie arrestaties tot gevolg.

Toen het nieuws echter bekend werd was er even paniek in en rondom het treinstation en in Barcelona aangezien men dacht dat het misschien om een terroristische aanslag zou gaan. Gelukkig was dat niet het geval en duurde het niet lang voordat alles weer normaal was bij het treinstation Sants – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken