skip to Main Content
39 jarige man aangehouden op Tenerife voor het dood hongeren van zijn moeder

39 jarige man aangehouden op Tenerife voor het dood hongeren van zijn moeder

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

moeder1aTENERIFE – De politie van Tenerife heeft een 39 jarige man aangehouden op verdenking van het laten omkomen van de honger van zijn moeder. De 76 jarige vrouw werd dood gevonden in een appartement en woog nog slechts 25 kilo. De vrouw werd op bed in een foetushouding en met zweren over haar hele lichaam gevonden met symptomen van het niet ontvangen van aandacht gedurende lange tijd.

Vorige week donderdag werd de 39 jarige zoon José Ramon aangehouden op verdenking van doodslag door nalatigheid. De man is al twee keer voor de rechter in Santa Cruz de Tenerife gekomen en zal naar alle waarschijnlijkheid de cel in gaan voor de dood van zijn moeder, de 76 jarige Ana Delia.

De vrouw werd door de agenten in een foetushouding op bed gevonden terwijl haar hele lichaam vol zat met zweren. Ook was duidelijk dat er gedurende lange tijd geen aandacht was besteed aan haar, zowel in de hygiëne alsook met het voedsel – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken