skip to Main Content
Politie vindt in plastic gewikkelde vrouw in Sils, Gerona (update)
Mossos / Twitter

Politie vindt in plastic gewikkelde vrouw in Sils, Gerona (update)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Politie vindt in plastic gewikkelde vrouw in Sils, Gerona

Mossos / Twitter

GERONA – De politie heeft in een woning in de gemeente Sils in de provincie Gerona het lichaam gevonden van een vrouw die al tien maanden niet meer was gezien. De politie is nu op zoek naar de 40-jarige zoon die bij zijn moeder woonde en spoorloos is verdwenen.

Het lichaam van de 64-jarige vrouw werd gevonden in de woonwijk Vallcanera Park in de gemeente Sils. Het lichaam van de vrouw die al sinds november vorig jaar niet meer was gezien was gewikkeld in plastic en dekens en werd in de garage gevonden.

Er was geen melding gedaan van de verdwijning tot enkele weken geleden toen de inwoners van de wijk het erg verdacht vonden dat ze de vrouw al zo lang niet meer hadden gezien. Er werd contact gezocht met de politie die op onderzoek ging.

Als eerste werd de Policia Local ingeschakeld die weer contact zocht met de Mossos d’Esquadra die er vanuit ging dat de vrouw was overleden. Uiteindelijk schakelde de Catalaanse politie de afdeling criminaliteit in van de speciale politie eenheid die via een rechter een huiszoekingsbevel regelden.

Toen daarna de woning van de vrouw werd onderzocht troffen de agenten het levenloze in plastic en dekens gewikkelde lichaam aan van de 64-jarige vrouw. Het lichaam van de vrouw was al in vergaande staat van ontbinding maar het plastic en de dekens hebben stank kunnen vermijden.

Meteen na de vondst van het lichaam begon de zoektocht naar haar 40-jarige zoon die in huis woonde en spoorloos is verdwenen. Voorlopig wordt hij alleen gezocht voor ondervraging en is hij nog geen verdachte. Tegelijkertijd is men bezig met het onderzoek naar de doodsoorzaak waarbij de politie niets uitsluit, zowel een natuurlijke dood als een gewelddadige dood.

UPDATE: Uiteindelijk heeft de politie de 43-jarige (dus niet 40-jarige) zoon Jordi G.F. aan kunnen houden in de gemeente Maçanet de la Selva in de provincie Gerona.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken