skip to Main Content
Belgische toerist aangehouden in Lloret de Mar voor diefstallen in auto’s en hotels

Belgische toerist aangehouden in Lloret de Mar voor diefstallen in auto’s en hotels

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

LLORET DE MAR – De politie van de badplaats Lloret de Mar aan de Costa Brava heeft een 27 jarige Belgische toerist aangehouden op verdenking van diefstallen en vernielingen aan 20 auto’s. daarnaast wordt e Belg ervan verdacht iemand met geweld te hebben beroofd en diverse kamers in een hotel te hebben leeggeroofd.

De Belg kon achterhaald worden nadat hij op straat een fotocamera probeerde te verkopen. Toen de geïnteresseerde koper een foto van de dief wilde maken duwde deze de koper omver en stal hij een enveloppe met 1.400 euro. De foto die op dat moment als test gemaakt werd heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de agenten de Belg konden identificeren.

Het geval van de camera gebeurde op 21 september waarna hotel medewerkers op 23 september de Belg konden identificeren toen deze er met twee koffers vandoor ging. Niet veel later konden de agenten de Belgische dief arresteren.

De Belgische toerist heeft slechts een vier dagen in Lloret de Mar in zo’n 20 auto’s ingebroken, in verschillende hotels diefstal gepleegd en iemand met geweld beroofd op straat – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken