Sieraden gestolen aan de Costa Dorada? Misschien zitten ze hier tussen!

Sieraden gestolen aan de Costa Dorada? Misschien zitten ze hier tussen!
Beeld: 123rf

Sieraden gestolen aan de Costa Dorada? Misschien zitten ze hier tussen!

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Was jij in 2006 in de badplaats Salou of ergens anders aan de Costa Dorada op vakantie en ben je toen bestolen? Werden dat jaar jouw sieraden door dieven meegenomen? Dan heb je wellicht nu de kans om deze terug te vinden. De Guardia Civil heeft in het politiekantoor gelegen in Salou de sieraden op foto staan zodat de eigenaren ze wellicht kunnen terugvinden. De echte sieraden liggen opgeslagen in de kluizen van de sede judicial.

In dit geval gaat het om sieraden die in 2006 werden gestolen en werden aangetroffen als buit bij een criminele bende die in 2007 werd opgerold. Deze bende had het toen voorzien op woningen, winkels en toeristische installaties waar o.a. sieraden werden gestolen. 

Ben jij toen ook bestolen, dan kan het zomaar zijn dat jouw sieraden op onderstaande foto’s staan. Deze zijn ook te zien in het politiekantoor van de Guardia Civil gelegen aan de Calle Ciutat de Reus nr. 40 in Salou (Tarragona). Daar kan men tussen 9 en 14 uur van maandag tot en met vrijdag terecht.

Als bewijs moet je dan wel de factuur meenemen, een foto indien mogelijk en elk ander document dat te gebruiken is als bewijs dat jij de rechtmatige eigenaar bent van de sieraden meenemen. Ook dient men het aangifteformulier van de politie mee te nemen.

(foto’s: Diari de Tarragona)

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.