Search
menu
Search

Sieraden gestolen aan de Costa Dorada? Misschien zitten ze hier tussen!

Oeps ... foto ontbreekt!

Sieraden gestolen aan de Costa Dorada? Misschien zitten ze hier tussen!

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Was jij in 2006 in de badplaats Salou of ergens anders aan de Costa Dorada op vakantie en ben je toen bestolen? Werden dat jaar jouw sieraden door dieven meegenomen? Dan heb je wellicht nu de kans om deze terug te vinden. De Guardia Civil heeft in het politiekantoor gelegen in Salou de sieraden op foto staan zodat de eigenaren ze wellicht kunnen terugvinden. De echte sieraden liggen opgeslagen in de kluizen van de sede judicial.

In dit geval gaat het om sieraden die in 2006 werden gestolen en werden aangetroffen als buit bij een criminele bende die in 2007 werd opgerold. Deze bende had het toen voorzien op woningen, winkels en toeristische installaties waar o.a. sieraden werden gestolen. 

Ben jij toen ook bestolen, dan kan het zomaar zijn dat jouw sieraden op onderstaande foto’s staan. Deze zijn ook te zien in het politiekantoor van de Guardia Civil gelegen aan de Calle Ciutat de Reus nr. 40 in Salou (Tarragona). Daar kan men tussen 9 en 14 uur van maandag tot en met vrijdag terecht.

Als bewijs moet je dan wel de factuur meenemen, een foto indien mogelijk en elk ander document dat te gebruiken is als bewijs dat jij de rechtmatige eigenaar bent van de sieraden meenemen. Ook dient men het aangifteformulier van de politie mee te nemen.

(foto’s: Diari de Tarragona)

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?