Sieraden gestolen aan de Costa Dorada? Misschien zitten ze hier tussen!

Sieraden gestolen aan de Costa Dorada? Misschien zitten ze hier tussen!
Beeld: 123rf

TARRAGONA – Was jij in 2006 in de badplaats Salou of ergens anders aan de Costa Dorada op vakantie en ben je toen bestolen? Werden dat jaar jouw sieraden door dieven meegenomen? Dan heb je wellicht nu de kans om deze terug te vinden. De Guardia Civil heeft in het politiekantoor gelegen in Salou de sieraden op foto staan zodat de eigenaren ze wellicht kunnen terugvinden. De echte sieraden liggen opgeslagen in de kluizen van de sede judicial.

In dit geval gaat het om sieraden die in 2006 werden gestolen en werden aangetroffen als buit bij een criminele bende die in 2007 werd opgerold. Deze bende had het toen voorzien op woningen, winkels en toeristische installaties waar o.a. sieraden werden gestolen. 

Ben jij toen ook bestolen, dan kan het zomaar zijn dat jouw sieraden op onderstaande foto’s staan. Deze zijn ook te zien in het politiekantoor van de Guardia Civil gelegen aan de Calle Ciutat de Reus nr. 40 in Salou (Tarragona). Daar kan men tussen 9 en 14 uur van maandag tot en met vrijdag terecht.

Als bewijs moet je dan wel de factuur meenemen, een foto indien mogelijk en elk ander document dat te gebruiken is als bewijs dat jij de rechtmatige eigenaar bent van de sieraden meenemen. Ook dient men het aangifteformulier van de politie mee te nemen.

(foto’s: Diari de Tarragona)

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
Abonneren op
shadow

Even kijken in 2006 gestolen in 2007 opgerold en in 2019 bijna 20 de sieraden vrijgegeven das best snel voor een spanjaard hahaha

Fred

is het mogelijk een link te plaatsen naar de foto´s zodat ze schermvullend kunnen worden bekeken?

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.