Seizoen 2 van de Spaanse serie ‘The Pier’ vanaf januari te zien

Seizoen 2 van de Spaanse serie ‘The Pier’ vanaf januari te zien
Beeld: Movistar
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Vanaf half januari kunnen de fans van de Spaanse serie ‘El Embarcadero’ die in internationaal de titel ‘The Pier’ heeft gekregen bij Movistar+ terecht om seizoen 2 van deze spannende en romantische thriller serie te bekijken. ‘The Pier’ is een productie van Movistar+, Atresmedia en Vancouver Media en is geschreven en geregisseerd door Alex Pina die in januari ook deel 4 van ‘La Casa del Papel’ op Netflix presenteert.

Vanaf 17 januari 2020 kunnen de volgers van de Spaanse Movistar+ (kanaal #0) ‘El Embarcadero’ weer genieten van de spannende avonturen en intriges van Oscar, Alejandra, Veronica en Conrado. Het tweede seizoen van de emotionele thriller ‘The Pier’ bestaat uit acht afleveringen van elk 50 minuten.

‘El Embarcadero’ is een romantische serie met als hoofdrolspelers Álvaro Morte, Verónica Sánchez en Irene Arcos die verwikkeld raken in een verhouding wat uiteindelijk een spannende thriller wordt.

Seizoen 1

In het eerste seizoen ontmoet Oscar in het La Albufera natuurgebied (Valencia) Veronica waarna een romance ontstaat met Oscar die reeds getrouwd is met Alejandra en dus gedurende jaren een dubbelleven heeft geleden. Uiteindelijk wordt Oscar dood gevonden op een pier in de natuurgebied en is de serie daarna een aaneenschakeling van het heden en flashbacks.

Maar hoe is Oscar om het leven gekomen? Pleegde hij echt zelfmoord of was het moord? De Guardia Civil agent Conrado probeert uit te zoeken wat er gebeurd is terwijl Oscar’s echtgenote Alejandra ook probeert te achterhalen waarom en hoe haar overleden echtgenoot een relatie aanging met een andere vrouw waarmee zij zelf later ook een relatie begint. Seizoen 1 is geëindigd (zoals dat hoort) met een open einde.

Seizoen 2

Over de inhoud en de verhaallijn van seizoen 2 is uiteraard nog niet veel bekend en dat is maar goed ook want wij willen geen spoilers weggeven natuurlijk. Wat wel bekend is, is dat dezelfde hoofdrolspelers weer aanwezig zijn, dat de serie opnieuw opgenomen is in het La Albufera natuurgebied en dat het ongetwijfeld weer net zo spannend en mysterieus zal worden als seizoen 1.

In de titel van de onderstaande trailer (in het Spaans) is te lezen ‘temporada final’ wal dus wil zeggen dat seizoen 2 ook meteen de laatste is.

La casa del Papel

Het toeval wil dat precies één jaar nadat seizoen 1 van ‘El Embarcadero’ in première ging bij Movistar+ nu seizoen 2 uitgezonden zal worden. Net zoals in Spanje was de serie op internationaal gebied ook succesvol waarbij deze ook onder de Engelse naam ‘The Pier’ bij NPO3 en Ziggo werd uitgezonden in Nederland. De serie is nog te bekijken online via NPO-Plus en via Ziggo.

Naast ‘El Embarcadero’ zal de maker en regisseur van deze serie Alex Pina ook in januari deel 4 van het internationaal zeer bekende ‘La Casa del Papel’ in première hebben op Netflix.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.