Search
menu
Search

Mercadona heeft een nieuwe parfum-clone: ‘Euphoria’ van Calvin Klein voor 7 euro

Mercadona heeft een nieuwe parfum-clone: ‘Euphoria’ van Calvin Klein voor 7 euro
Beeld: via canva.com & mercadona

Mercadona heeft een nieuwe parfum-clone: ‘Euphoria’ van Calvin Klein voor 7 euro

De Spaanse supermarktketen Mercadona heeft een nieuwe parfum uitgebracht die perfect is als kerstcadeau. De nieuwe geur is betaalbaar, want deze kost slechts 7 euro en past bij iedereen. Het is de perfecte optie voor de kerst als je een kleiner budget hebt, maar toch een Calvin Klein clone wilt cadeau doen.

Mercadona is al jarenlang bekend om zijn goedkope parfums die lijken op dure merken. Deze parfums zijn een groot succes bij klanten omdat ze betaalbaar zijn en toch lekker ruiken. Ongetwijfeld heb je bij een bezoek aan de Spaanse supermarktketen wel eens geroken aan de parfums.

Tot nu zijn de bekendste clone-parfums van Mercadona die van de ‘Como tú’-collectie voor mannen en vrouwen (Le Male van Jean Paul Gaultier en Amor Amor van Cacharel), ‘Elección Privada’ (La Vie Est Belle), ‘Rose Nude’ (Chloé van Chloé) of ‘Gesto’ (Boss van Hugo Boss). Maar de nieuwste toevoeging aan het assortiment die net in de winkels is verschenen, belooft een groot succes te worden met een zeer scherpe prijs van 7 euro, terwijl het origineel op de markt voor 140 euro verkocht wordt.

De nieuwe geur die Mercadona introduceert heet ‘Como tú Astucia’ en is zowel in de fysieke winkels als via de online winkel verkrijgbaar. Een 100 milliliter flesje van dit nieuwe parfum kost 7 euro en het aroma doet denken aan ‘Euphoria’ van Calvin Klein, die voor 140 euro wordt verkocht. Velen zouden zeggen dat het een exacte kopie is van het parfum van het Amerikaanse modemerk, maar dan voor een veel betaalbaardere prijs.

Mercadona heeft inmiddels een ‘Como tú’-collectie met zeven parfums (eau de toilette) voor vrouwen met ‘Como tú Amor’, ‘Como tú Fantasía’ en de nieuwe ‘Como tú Astucia. Voor mannen biedt deze collectie de ‘Como tú Fuerza’, de ‘Como tú Triunfo’, de ‘Como tú Viento’ en de ‘Como tú Aventura’. 

Met deze lancering laat Mercadona opnieuw zien dat geen enkele geur te moeilijk is om na te bootsen en dat het in staat is een bijna exacte imitatie te bieden voor een veel lagere prijs dan het originele product. Deze parfumerie producten zijn zonder twijfel een gedurfde zet van het bedrijf om ervoor te zorgen dat hun geuren seizoen na seizoen een succes blijven.

  • parfum1
  • parfum2
  • parfum3
  • parfum4
  • parfum5
  • parfum6
  • parfum7
Ga naar de inhoud