skip to Main Content
Het licht en muziek Kerstspektakel in Málaga is teruggekeerd (video)
Twitter

Het licht en muziek Kerstspektakel in Málaga is teruggekeerd (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Afgelopen vrijdagavond werden de lichten aangedaan in de Calle Larios in Málaga. Het gaat om de traditionele Kerstverlichting die de laatste jaren is uitgegroeid tot een toeristische attractie in de hoofdstad van de Costa del Sol. Nadat vrijdag 30 november de lichten voor het eerst werden aangedaan deze Kerst zullen er tot 6 januari 2019 elke avond drie shows plaatsvinden.

Met duizenden LED lampen die aangelegd zijn op een enorme constructie boven de winkelstraat Calle Larios en een enorme verlichte kerstboom heeft Málaga er weer een Kerstattractie bij voor dit jaar.

Elke avond kunnen geïnteresseerden genieten van een show met licht en muziek waarbij de LED verlichting danst op de muziek van Café Quijano (Villancico altozano), Rondo Veneziano (Rondo veneziano-Música fantasía) y Raúl Charlo (kinderliedjes) gedurende een 8 minuten durende show.

Deze shows zijn elke dag tussen 30 november en 6 januari 2019 om 18.30, 20.00 (nieuw dit jaar) en 21.30 uur GRATIS te bewonderen in de Calle Larios in Málaga.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken