Nieuwe kerstmarkt en verlichting in de haven van Barcelona

Nieuwe kerstmarkt en verlichting in de haven van Barcelona
Beeld: Ayuntamiento Barcelona
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BARCELONA – De Catalaanse hoofdstad Barcelona krijgt er dit jaar een nieuwe kerstmarkt bij. Deze zal op 5 december geopend worden en tot 5 januari 2020 geopend zijn. Het gaat om een nieuw initiatief waarbij deze ‘mercado navideño’ plaatsvindt op de Plaça del Portal de la Pau, tegenover het beeld van Columbus aan het begin/einde van de beroemde Ramblas.

Het lijkt erop dat Barcelona voor de kerst gaat want na de traditionele kerstmarkten Fira de Santa Lucia op de Plaça Nova voor de Kathedraal, de Fira de Reis de la Gran Via op de Gran Via en de recente opening van de grootste en bekendste kerstwinkel ter wereld Käthe Wohlfahrt in het centrum van de stad, komt er nu een nieuwe kerstmarkt bij in de haven van de stad.

LEESTIP: Bekende Duitse kerstmis winkel geopend in Barcelona

De ‘Fira de Nadal del Port Vell’ vindt plaats van 5 december tot en met 5 januari 2020 en is elke dag van 10 (of 18) tot 22 uur te bezoeken, afhankelijk van de datum. Meer informatie HIER.

Naast de tientallen kraampjes met traditionele kerstspullen en originele cadeaus komt er ook een met LED verlichte kerstboom van 31 meter hoog en is een drijvende kerststal (pesebre) op het water te zien.

Elke avond wordt de gevel van het hoofdkantoor van de Port de Barcelona door 100.000 LED lampen verlicht en danst het geheel op muziek tijdens een licht- en muziekspektakel.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.