skip to Main Content
AVEDA Nederland start een activiteitenclub in Alicante

AVEDA Nederland start een activiteitenclub in Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De Nederlandse Activiteitenclub Voor En Door Alleengaanden (AVEDA) is een eigen club gestart in Spanje, om precies te zijn in de gemeente Rojales in de provincie Alicante. Activiteitenclub AVEDA is in 2002 gestart in Nederland in de provincie Noord Brabant waar aangesloten deelnemers regelmatig activiteiten organiseren waaraan men gezamenlijk deelneemt.

In 2017 is AVEDA inmiddels actief in 4 Nederlandse provincies en is men gestart met een activiteitenclub in Spanje. Sinds december 2017 is er ook een contactpersoon voor deze AVEDA groep die woonachtig is in Rojales. Het doel van deze groep is gelijkwaardig aan de nederlandse AVEDA club namelijk actief activiteiten met elkaar organiseren en er aan deelnemen.

Zo vinden er regelmatig uitwisselingen plaats tussen de diverse AVEDA groepen. Een interessante sub-groep is de groep van AVEDA deelnemers die samen reizen naar hun vakantiebestemming zoals de voor- en najaar reizen naar de Costa Blanca. Er zijn ook reizen gepland in 2018 naar Andalusië. Meer informatie is op de website van Aveda te vinden.

Kortom aanmelden bij AVEDA betekent vooral nieuwe sociale contacten maken, andere gelijkgestemden ontmoeten in binnen en buitenland. Neem eens een kijkje op de website www.aveda.vpweb.nl waar alle informatie te vinden is.

Over AVEDA

AVEDA staat voor Activiteitenclub Voor En Door Alleengaanden met als doelgroep mensen in de leeftijd van 40 tot 65 jaar met een marge van tot 5 jaar jonger en 5 jaar ouder. Val je net buiten de leeftijdscategorie 40 tot 65 jaar dan kun je mogelijk toch inschrijven en deelnemen. De leeftijdscategorie is slechts een indicatie. Een Alleengaande binnen AVEDA is iemand die graag alleen met anderen alleengaanden aan activiteiten deelneemt en/of zelf activiteiten binnen AVEDA (mee)organiseert. Naast alleenstaanden (ongehuwde mensen zonder relatie/levenspartner) zijn ook gehuwden welkom. Als koppel of als getrouwde man/vrouw alleen kun je dus ook deelnemen aan AVEDA. Lees hier meer over AVEDA.

Bron: Ingezonden (en aangepast)

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Dit bericht heeft 5 reacties
 1. Alleengaanden gaan soms graag in groep op vakantie of doen graag samen activiteiten.
  Zonder op zoek te gaan naar een partner.
  Zou kunnen dat hieruit een vriendschap ontstaat die misschien meer gaat betekenen.
  Alleenstaanden ” die op zoek zijn contact ” kan, maar is niet altijd de bedoeling om contact te krijgen met eventuele nieuwe partner.
  Misschien willen die ” gewoon ” een reisje of activiteit met andere alleenstaanden.
  Dus ik zie het verschil niet.

 2. Is dit de eerste nieuwjaarsgrap? Alleengaanden die gezamenlijk op reis willen gaan? Of gaat het over alleenstaanden (ongehuwden) die juist contact zoeken? Erg verwarrend gebruik van die begrippen hier.

  1. Is dit de eerste nieuwjaarsgrap? Alleengaanden die gezamenlijk op reis willen gaan? Of gaat het over alleenstaanden (ongehuwden) die juist contact zoeken? Erg verwarrend gebruik van die begrippen hier.

   Nee dit is geen nieuwjaarsgrap Fran Carlos. De allerbeste wensen overigens nog voor 2018.

  2. Goedenavond Fran,de zin is niet verwarrend alleen is dit een uitdrukking die in Z-Nederland wordt gebruikt.Vandaar waarschijnlijk de ;verwarring” met amicale groet.

  3. Dag Fran,

   ergens in de loop van vorig jaar heb je gezegd dat je nooit nog een reactie zou posten op deze site.
   Spijtig genoeg ben je geen man van je woord.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken