Op Tenerife wordt al weken gezocht naar een verdwenen Belgische man

Op Tenerife wordt al weken gezocht naar een verdwenen Belgische man
Beeld: Policia Local

Op Tenerife wordt al weken gezocht naar een verdwenen Belgische man

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

SANTA CRUZ – Via de Belgische krant HLN.be weten we dat op Tenerife gezocht wordt naar een Belgische man die sinds een ziekenhuisbezoek in Playa de las Americas spoorloos is verdwenen. HLN.be meldt dat het om Guido Elsen uit Leuven gaat die al sinds maandag 13 december zoek is.

Volgens de Belgische krant verbleef Guido in hotel Conquistador in Playa de las Americas op het Canarische Eiland Tenerife. Hij werd echter onwel na een allergische reactie en werd doorverwezen naar een ziekenhuis. Twee Belgische hotelgasten gingen met Guido mee maar eenmaal bij de receptie in Hospiten Sur werd hem verteld dat hij wellicht uren zou moeten wachten. De dames keerden met persoonlijke spullen van Guido terug naar het hotel.

In HLN.be staat vermeld dat Guido om 18.30 uur op maandag 13 december aan de beurt was en hij zelf uit de wachtkamer is vertrokken. Sindsdien wordt er gezocht naar Guido Elsen en is de man spoorloos verdwenen. De dames die Guido naar het ziekenhuis brachten hebben voor hun terugreis naar België de rugzak van Guido aan TUI gegeven en die heeft dat weer aan de politie gegeven.

Ondertussen is de politie op zoek naar Guido maar komt men geen stap verder en loopt elk spoor dood. De politie wil een reconstructie maken van de dag dat Guido verdween maar daar moet familie toestemming voor geven. De politie weet wel dat de dag voor zijn bezoek aan het ziekenhuis, op maandag 12 december, nog in de bar Manneken Pis is geweest. Maar wat is er daarna met Guido gebeurd?

Lees HIER meer over hoe men contact kan opnemen met diverse telefoonnummers, zoals gemeld op HLN.be.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.