Search
menu
Search

Op Tenerife wordt al weken gezocht naar een verdwenen Belgische man

Op Tenerife wordt al weken gezocht naar een verdwenen Belgische man
Beeld: Policia Local

Op Tenerife wordt al weken gezocht naar een verdwenen Belgische man

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – Via de Belgische krant HLN.be weten we dat op Tenerife gezocht wordt naar een Belgische man die sinds een ziekenhuisbezoek in Playa de las Americas spoorloos is verdwenen. HLN.be meldt dat het om Guido Elsen uit Leuven gaat die al sinds maandag 13 december zoek is.

Volgens de Belgische krant verbleef Guido in hotel Conquistador in Playa de las Americas op het Canarische Eiland Tenerife. Hij werd echter onwel na een allergische reactie en werd doorverwezen naar een ziekenhuis. Twee Belgische hotelgasten gingen met Guido mee maar eenmaal bij de receptie in Hospiten Sur werd hem verteld dat hij wellicht uren zou moeten wachten. De dames keerden met persoonlijke spullen van Guido terug naar het hotel.

In HLN.be staat vermeld dat Guido om 18.30 uur op maandag 13 december aan de beurt was en hij zelf uit de wachtkamer is vertrokken. Sindsdien wordt er gezocht naar Guido Elsen en is de man spoorloos verdwenen. De dames die Guido naar het ziekenhuis brachten hebben voor hun terugreis naar België de rugzak van Guido aan TUI gegeven en die heeft dat weer aan de politie gegeven.

Ondertussen is de politie op zoek naar Guido maar komt men geen stap verder en loopt elk spoor dood. De politie wil een reconstructie maken van de dag dat Guido verdween maar daar moet familie toestemming voor geven. De politie weet wel dat de dag voor zijn bezoek aan het ziekenhuis, op maandag 12 december, nog in de bar Manneken Pis is geweest. Maar wat is er daarna met Guido gebeurd?

Lees HIER meer over hoe men contact kan opnemen met diverse telefoonnummers, zoals gemeld op HLN.be.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?