Search
menu
Search

Carrefour begint renting service voor smartphones, laptops, tablets en smartwatches in Spanje

Carrefour begint renting service voor smartphones, laptops, tablets en smartwatches in Spanje
Beeld: Carrefour

Carrefour begint renting service voor smartphones, laptops, tablets en smartwatches in Spanje

Dit artikel is 11 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Wil je een nieuwe smartphone, laptop, tablet of smartwatch en heb je op dit moment niet genoeg geld? Dan kun je misschien gebruikmaken van de nieuwe ‘renting’ service van de supermarktketen Carrefour in Spanje. Onder het mom van ‘estrena, disfruta, renueva’ is het mogelijk meer dan 330 elektronische gadgets te huren via een renting systeem van Rentall.

Voor een vast maandelijks bedrag krijg je niet alleen de laatste modellen smartphones, laptops, tablets of smartwatches, maar je bent ook verzekerd voor diefstal en schade, je hebt ‘gratis’ technische assistentie, je hebt een verlengde garantieperiode, het wordt thuisbezorgd en weer opgehaald en je helpt mee om de impact op het milieu te beperken volgens de website van Carrefour. 

Het is al mogelijk een van de laatste modellen smartphones te huren vanaf 23,86 euro per maand of vanaf 43,05 euro een nieuwe laptop, voor 20,36 euro een tablet of vanaf 25,06 euro een nieuwe smartwatch. De meeste apparaten zijn van Apple, Samsung of HP die gedurende een bepaalde periode gehuurd kunnen worden waarna je ze weer teruggeeft en verder kunt gaan met een nieuw model.

Het renting-systeem wordt in Spanje veel toegepast bij personenwagens waarbij je gedurende een vaste periode van 4 of 5 jaar een auto ‘huurt’ tegen een maandelijks vast bedrag waarna de auto aan het einde van de huurperiode wordt teruggegeven. Renting is in Spanje niet hetzelfde als leasing waarbij het gehuurde meestal op het einde van de periode van de huurder wordt tegen een vast afgesproken bedrag.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?