skip to Main Content
Met de smart lens van Netflix kun je de Catalaanse vlag omtoveren naar de Spaanse en vice versa

Met de smart lens van Netflix kun je de Catalaanse vlag omtoveren naar de Spaanse en vice versa

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Netflix komt met een promotievideo voor het nieuwe seizoen van de serie Black Mirror en dat doet de Amerikaanse streamingdienst door middel van een promotiefilm met daarin vijf hoofdrollen: een knappe man, een knappe vrouw, een Catalaanse “estelada” vlag, een Spaanse “rojigualda” vlag en de smart lens. Met deze speciale lenzen kun je alle vlaggen omtoveren in wat jij maar wilt.

Lezers opgepast: het is niet echt, je kunt nu niet naar Netflix bellen, op Amazon of Bol.com gaan zoeken of naar de Carrefour en El Corte Inglés rennen of rijden om de nieuwste gadget te gaan kopen. De Smart Lens bestaat niet!!! Sorry maar het is slechts een promotiestunt van Netflix om hand in hand met de actualiteit in Spanje en Catalonië de nieuwe afleveringen van de eigen serie Black Mirror te promoten.

Deze promotievideo voor seizoen 4 van Black Mirror komt slechts weken voordat Netflix een eigen documentaire over het Catalonië conflict zal uitzenden. Die documentaire zal dan hoofdzakelijk gefocust zijn op de dag van het illegale referendum op 1 oktober 2017 en alle problemen met de politie.

Overigens is deze “smart lens” promotievideo niet de eerste video die Netflix gepresenteerd heeft om seizoen 4 van Black Mirror te promoten. Dat deed men ook al eerder met een video met de Spaanse minister-president Mariano Rajoy en zijn vele versprekingen (er zijn er meer dan genoeg) als hoofdrol te nemen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Redacatie, Chapeau!!!, voor de technische aanpassingen m.b.t. de compatibiliteit issue. Top!

    Ben zeer benieuwd naar die docu.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken