Search
menu
Search

Het in België gevonden lichaam van een onthoofde vrouw is mogelijk van een Spaanse

Het in België gevonden lichaam van een onthoofde vrouw is mogelijk van een Spaanse
Beeld: 123rf

Het in België gevonden lichaam van een onthoofde vrouw is mogelijk van een Spaanse

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Het trieste nieuws over de dood van een 52-jarige vrouw uit Barcelona met Aziatische afkomst, die in de buurt van Sagrada Familia woonde, heeft vrienden en familieleden van het slachtoffer aangeslagen. De vrouw, die meer dan twee decennia in de Catalaanse hoofdstad woonde, was enkele dagen geleden naar Antwerpen gereisd om een vriend te bezoeken.

Op de website van Barna Radio zegt de familie dat haar lichaam is gevonden in een koffer in de kelder van een appartementengebouw in de buurt van het Vlaamse Deurne. Ze is zwaar verminkt zonder hoofd gevonden.

De familieleden van het slachtoffer zijn naar Antwerpen gereisd om het lichaam van de vrouw te identificeren, om de feiten op te helderen en om meer informatie van de politie te krijgen. De afgelopen jaren zijn schijnbaar verschillende lichamen gevonden die verminkt waren. De familieleden bekritiseren de houding van de Belgische politie omdat ze tot nu toe niet bereid zijn om de zaken als een mogelijke seriemoordenaar te beschouwen en ze onderzoeken elke zaak apart als afzonderlijke gebeurtenissen.

In juli 2015 werd het lichaam van de student aan de Vrije Universiteit Brussel, Xhuliano B., gevonden verdeeld in twee koffers tijdens graafwerkzaamheden. Het lichaam was opgesplitst in hoofd, benen en armen. Ook werd in september 2022 het lichaam van een 40-jarige Portugese vrouw, gevonden in Mont-Saint-Martin, verminkt, onthoofd en naakt.

In dezelfde maand werd nog een lichaam zonder hoofd gevonden in het Moyeubre-Grande Nationale Bos, nabij Val-de-Briey. Twee maanden geleden werd het verminkte lichaam van een 11-jarig meisje gevonden, dat door de politie wordt toegeschreven aan een afrekening.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?