skip to Main Content
Koningin Maxima ook bij telefoonbeurs Barcelona

Koningin Maxima ook bij telefoonbeurs Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

maxima1BARCELONA – Dat de Mobile World Congress belangrijk is blijkt wel uit het feit dat Koning Felipe van Spanje op zondag bij de opening aanwezig was, iets wat hij de afgelopen jaren ook al deed als Kroonprins van Spanje. Maar er was meer royalty in Barcelona aanwezig. Ook Koningin Maxima was in Barcelona om een toespraak te houden.

Het tweetal kent elkaar goed want Felipe en Willem Alexander zijn goede vrienden van elkaar. Felipe en Maxima hebben elkaar dan ook eventjes gezien op zondag. Later op maandag moest Maxima een toespraak houden over financiële diensten. Iets wat zij doet als pleitbezorger van de secretaris-generaal van de verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Na dit korte bezoek moest Maxima de stad Barcelona alweer verlaten om de rest van haat agenda af te ronden in Nederland waar zij onder andere het naar haar vernoemde Maximakanaal zal openen en bij een speciaal congres van WOMEN Inc. aanwezig zal zijn – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken