skip to Main Content
De in Andalusië gezochte Nederlandse oplichtster Annika nu ook gezocht voor het in scene zetten eigen dood
Foto: Facebook

De in Andalusië gezochte Nederlandse oplichtster Annika nu ook gezocht voor het in scene zetten eigen dood

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

MÁLAGA – De in Andalusië gezochte Nederlandse oplichtster Annika Elena van der Pluijm of Ana Sanchez, wordt nu ook gezocht voor het in scene zetten van haar eigen dood en het doorrijden na een ongeluk in Almería. Dit is te lezen op de website The Olive Press die de zoektocht naar de Nederlandse ex makelaarster of eigenlijk meer oplichtster in de gaten houdt.

Eerder wisten wij op SpanjeVandaag te melden dat Annika Elena van der Pluijm een vermoedelijke oplichtster was en gezocht werd voor het oplichten voor meer dan 750.000 euro van Nederlanders, Belgen en Britten in een makelaarsfraude. Meteen na dat bericht wisten ook Nederlanders het nieuws via onze Facebook pagina te bevestigen en zelfs te vermelden dat Annika ook al in Hongarije en Frankrijk gezocht wordt voor oplichterij.

Naast het oplichten van Britten, Belgen en Nederlanders in de regio Almería door middel van het dubbel of triple incasseren van huurinkomsten of aanbetalingen voor woningen, wordt de Nederlandse oplichtster nu schijnbaar ook gezocht voor het in scene zetten van haar eigen dood en voor het doorrijden na het veroorzaken van een ongeluk in Almería.

Dood

Schijnbaar heeft de 37-jarige Annika haar eigen dood in scene gezet nadat zij zogenaamd plots na een kort sterfbed aan een onbekende ziekte overleed. De politie gaat er van uit dat deze dood in scene was gezet nadat haar hondenfokbedrijf Maricopa Presa een torenhoge schuld had.

Ongeval

Daarnaast wordt Annika ook gezocht voor het mogelijk aanrijden van een groep fietsers nabij de plaats Cantoria in de provincie Almería. Bij dat ongeval raakte een Britse fietser ernstig gewond en reed een vrouw met dezelfde omschrijving als Annika door nadat de groep fietsers was aangereden.

De Nederlandse vrouw is sinds enkele weken spoorloos verdwenen nadat zij samen met haar Duitse echtgenoot Thomas van der Pluijm, haar ouders, twee zoons en 15 enorm grote honden het huurhuis waar zij verbleven hebben verlaten. Niemand weet waar de vrouw en familie naartoe is gegaan, iets wat toch eigenlijk wel zou moeten opvallen met 15 grote honden.

Tot nu toe zijn er zes officiële aangiften van oplichting bij de politie in Almeria binnengekomen, genoeg om actie te ondernemen en een onderzoek te starten. De vele gedupeerden hebben een Facebook pagina opgezet waar anderen terecht kunnen om hun verhaal te doen of meer informatie te vinden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken