skip to Main Content
Real Madrid haalt de 100 miljoen volgers op Facebook dankzij zanger Julio Iglesias

Real Madrid haalt de 100 miljoen volgers op Facebook dankzij zanger Julio Iglesias

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VOETBAL – Real Madrid heeft het aan de Spaanse zanger en ex doelman van Real Madrid te danken dat de Koninklijke voetbalclub de magische grens van 100 miljoen fans/volgers heeft gehaald. De populaire zanger heeft op Facebook 4 miljoen volgers aan wie hij vroeg om zijn favoriete club te volgen of liken op het sociale netwerk. Daarmee heeft Real Madrid de Catalaanse club FC Barcelona afgetroefd.

Terwijl FC Barcelona zondagmorgen om 8.31 op Facebook plaatste dat ze de grens van 100 miljoen waren gepasseerd lukte dat Real Madrid reeds zaterdagavond om 23.38 uur. De Koninklijke heeft daarbij wel wat hulp gekregen van niemand minder dan Julio Iglesias, ooit doelman bij de Spaanse club. Het was deze zanger met meer dan 4 miljoen fans op Facebook die aan hen vroeg om zijn favoriete voetbalteam te volgen, iets waar massaal gehoor aan werd gegeven.

Real Madrid is daarmee de eerste sportclub ter wereld geworden die de grens van 100 miljoen is gepasseerd gevolgd door FC Barcelona, met slechts enkele uren verschil (maar zonder extra hulp van een bekende zanger) 😉

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken