skip to Main Content
Rekening van 28.000 euro voor het 9 jaar lang parkeren van een auto op Mallorca

Rekening van 28.000 euro voor het 9 jaar lang parkeren van een auto op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – De eigenaresse van een Volvo die sinds 24 maart 2009 geparkeerd stond in een ondergrondse parkeergarage in het centrum van Palma op Mallorca heeft een rekening gekregen van 28.000 euro voor het gedurende 9 jaar laten staan van haar auto. Een rechter heeft de vrouw nu veroordeeld tot het betalen van de rekening maar de vrouw geeft geen reactie waarop de auto werd verwijderd.

Inmaculada M. parkeerde haar blauwe Volvo op 24 maart 2009 in de ondergrondse parkeerplaats gelegen aan de Plaza Bisbe Berenguer Palou in het centrum van de stad Palma. Ze parkeer haar auto vlak na de ingang en naast een van de betaalautomaten maar precies daar heeft ze nooit gebruik van gemaakt. Gedurende 9 jaar liet ze haar auto op die plaats staan totdat de eigenaren van de parkeergarage, na diverse pogingen contact opgenomen te hebben met de eigenaresse, naar de rechter stapten om het openstaande bedrag te vorderen.

De eerste klacht bij de rechter kwam in 2012 toen het bedrag was opgelopen tot 21.627 euro maar de eigenaresse van de auto gaf geen antwoord. Het bedrag wat de vrouw moet betalen is nu inmiddels opgelopen tot 28.000 euro maar ook daar geeft ze geen antwoord op. Uiteindelijk mochten de eigenaren van de parkeergarage van de rechter de auto wegslepen en naar de sloop brengen. Dat houdt echter niet in dat de vrouw nog steeds de openstaande rekening moet betalen maar tot op de dag van vandaag geeft ze geen antwoord op de rechterlijke bevelen.

De Volvo die nu weggesleept werd was echter niet de enige auto die gedurende jaren zonder te betalen in de parkeergarage stond. Er waren nog diverse andere auto’s die gedurende lange tijd geparkeerd stonden en waarvan de rekeningen niet betaald werden. Na contact gezocht te hebben met deze eigenaren besloten zij echter wel de openstaande rekeningen te betalen waarna ze hun auto mochten weghalen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken