Nederlands/Belgisch initiatief om Rode Kruis Spanje te helpen tijdens corona-crisis

Nederlands/Belgisch initiatief om Rode Kruis Spanje te helpen tijdens corona-crisis
Beeld: Europa Press
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Diverse Nederlanders en Belgen in de Vega Baja regio in de provincie Alicante zijn een initiatief gestart om geld in te zamelen voor het Spaanse Rode Kruis. Daarmee willen zij het Cruz Roja financieel belonen voor de uitstekende inzet tijdens de corona-crisis. Ben jij woonachtig in Spanje en wil je ook meedoen, bekijk dan de poster voor meer informatie.

Het geld wordt ingezameld door het lokale Rode Kruis in Almoradi maar zal door het nationale Cruz Roja Española geheel gebruikt worden voor uitgaven in heel Spanje die met de Corona-uitbraak te maken hebben, waar overigens ook assistentie bij het repatriëren van lichamen van overledenen bij hoort. 

Elke dag brengen vrijwilligers van het Rode Kruis met gevaar voor besmetting op veel plaatsen in Spanje de noodzakelijke levensmiddelen naar die personen die het al niet breed hebben in Spanje en ook vaak nu hun baan zijn kwijtgeraakt. Maar dat kan het Rode Kruis niet alleen en daarom zijn donaties zo belangrijk.

Ook de Nederlandse Ambassade in Madrid steunt dit initiatief met een eerste storting van 5000 euro. Maar doe jij ook mee? ben je woonachtig in Spanje of draag je Spanje en de Spanjaarden en warm hart toe, steun dan deze Nederlands/Belgische actie om het Rode Kruis in Spanje te helpen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.