skip to Main Content

18 personen aangehouden in Denia vanwege drugssmokkel

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) De politie heeft tijdens twee verschillende politieacties 18 personen aangehouden vanwege de smokkel en handel van drugs. Bij de acties werd twee ton aan drugs gevonden, met name hasj. De rechter van de rechtbank nr. 3 in Dénia heeft meteen 7 van de 18 personen naar de gevangenis gestuurd.

De arrestaties vonden plaats in Dénia, Ondarra in de provincie Alicante en in de regio Barcelona en Girona in Catalunya. De bende drugssmokkelaars opereerde met name in de middellandse zee waar ze met privé jachten drugs vervoerden tussen Marokko en het vaste land van Spanje.

Tijdens een andere operatie vond de politie bij een tolpoort diverse kilo’s drugs achter in een kofferbak. Bij deze actie werden 2 personen gearresteerd die schijnbaar per maand zo’n 10.000 kilo drugs tussen Alicante en Almería vervoerden. Een van de arrestanten was een 55 jarige Spanjaard terwijl de andere man een 55 jarige Bulgaar was.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend