skip to Main Content

Politie onderschept 61 kilo Nederlandse speed in Baskenland

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BILBAO– (Redactie) De nationale politie heeft een Nederlands echtpaar aangehouden op verdenking van drugssmokkel nadat zij werden aangehouden met 61 kilo speed in de kofferbak van hun auto. De Nederlanders werden samen met nog 7 Spanjaarden die samen een bende vormden aangehouden nabij de stad Bilbao.

De bende drugssmokkelaars hadden een magazijn in Bilbao vanwaaruit ze de drugs verspreiden naar La Rioja, Navarra, Cantabria, Castilla y Léon en het Baskenland zelf. De politie was al enige tijd op de hoogte van de drugssmokkel vanuit Nederland naar Spanje en volgde de Nederlanders die met een met drugs gevulde auto de grens van Spanje overreden naar het Spaanse Guipúzcoa. Na deze vangst begonnen andere agenten diverse huizen te onderzoeken en werd buiten contant geld ook marihuana en speed gevonden. Tevens werden de 7 Spanjaarden gearresteerd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend