Nieuw project om een “ciudad del motor” circuit te bouwen bij Mijas

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

Nieuw project om een “ciudad del motor” circuit te bouwen bij Mijas

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Een private onderneming en initiatiefnemer die niet nader genoemd is wil in La Cala de Mijas een groot complex bouwen waarbij alles om motoren, auto’s en karts gaat. Op project tekeningen is te zien dat dit de naam “Ciudad del motor” heeft gekregen maar dat hoeft niet de definitieve naam te zijn mocht het project doorgaan.

In principe draait alles in dit complex om snelheid met circuits om te rijden met karts en zelfs een klein circuit om met echte auto’s te rijden. Daarnaast komt er op aanraden van de buurtbewoners ook een zwembad van olympische afmetingen. Dat alles moet gebouwd worden op een 200.000 vierkante meter groot terrein in de Cala de Mijas. De private bouwers willen 4 miljoen euro investeren in de bouw van het geheel waarbij het zwembad ook nog eens 1,4 miljoen moet gaan kosten. Er zou werk te vinden zijn voor 25 personen.

Het project is reeds gepresenteerd bij de gemeente Mijas die nu de buurtbewoners raadpleegt over wat zij ervan vinden. De mening van de inwoners van dit gebied is voor de gemeente van essentieel belang voor het wel of niet door laten gaan van dit nieuwe project.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.