skip to Main Content
Gay Pride Maspalomas op Gran Canaria verwacht 200.000 deelnemers
El Diario

Gay Pride Maspalomas op Gran Canaria verwacht 200.000 deelnemers

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

El Diario

LAS PALMAS – De Gay Pride Maspalomas op het Canarische Eiland Gran Canaria verwacht tussen woensdag 3 en zondag 13 mei minstens 200.000 deelnemers aan de honderden geprogrammeerde activiteiten, feesten, parades etc. Dit jaar moeten er records verbroken gaan worden wat betreft aantallen deelnemers waardoor Maspalomas een belangrijke LGBT bestemming is geworden binnen Europa.

Dankzij de Gay Pride zitten alle hotels en andere accommodaties propvol en verwacht men de komende twee weken meer dan 200.000 deelnemers aan de veelvoud aan activiteiten in en rondom de kustplaats Maspalomas. Volgens de burgemeester is de komst van de Gay Pride naar zijn gemeente uitstekend nieuws want het is goed voor zijn vakantieplaats in een maand mei die normaal gesproken rustiger is wat betreft het toerisme.

Naast de Nederlandse Vengaboys die op de laatste dag een optreden geven zijn er nog veel meer artiesten en dj’s die tijden de tientallen feesten, speciale avonden, parades etc. aanwezig zullen zijn om voor een gezellige liberale sfeer te zorgen. Er zijn veel Spaanse acts maar ook internationale zoals uit Groot Brittannië, Duitsland en dus ook Nederland.

Al met al zal de badplaats Maspalomas met de bekende duinen de komende twee weken in het teken staan van de LGBT ofwel de lesbian, gay, bisexual, transgender scene en is het feesten geblazen. Meer informatie lees je HIER op de officiële website van de Gay Pride Maspalomas.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken