skip to Main Content
Politie arresteert 19-jarige vrouw die een kat doodde door deze in een wasmachine te stoppen
SHAKUMl / Devianart

Politie arresteert 19-jarige vrouw die een kat doodde door deze in een wasmachine te stoppen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Verdachte van dode kat in wasmachine aangehouden

SHAKUMl / Devianart

MADRID – De Guardia Civil heeft in de provincie Ciudad Real een 19-jarige vrouw aangehouden die ervan verdacht wordt een kat tot aan de dood in een wasmachine te stoppen en de video van deze baldadige daad op internet te delen. De vrouw is dankzij de hulp van de bevolking aangehouden en kan de gevangenis ingaan vanwege dierenmishandeling.

Het gaat om een 19-jarige vrouw uit de gemeente Mengíbar (Jaén) die in de gemeente Villarrubia de los Ojos (Ciudad Real) werd aangehouden door de Guardia Civil. In maart werd door deze vrouw een video op internet geplaatst waarop te zien is hoe zij haar of in ieder geval een kat in een wasmachine stopt om deze tot twee keer te laten centrifugeren totdat de kat overleed.

Deze video werd door de vrouw in kwestie op YouTube en Instagram geplaatst waarna ze een golf van beschuldigingen en zelfs dreigementen aan haar adres kreeg, logisch natuurlijk. Ook de Partij voor de Dieren PACMA bemoeide zich ermee en plaatste een officiële klacht bij de politie die een onderzoek startte. Het platform Plataforma Ciudadana Justicia y Defensa Animal vroeg op hun Facebook pagina om de hulp van de bevolking om deze vrouw te vinden.

Er werd op Change.org een handtekeningen actie gestart waar meer dan 350.000 mensen tekenden voor een zware straf van deze dierenmishandelende vrouw. Op deze website is ook te lezen dat het niet om een losstaand feit gaat want de broer van de vrouw in kwestie heeft ook video’s geplaatst waarop te zien is hoe zijn jachthonden een zwarte kat achtervolgen, aanvallen en doodbijten.

Uiteindelijk is de politie achter het woonadres van de 19-jarige vrouw gekomen omdat mensen de agenten daar op wezen. Eenmaal ter plaatse kon de vrouw worden gearresteerd en zal ze voor een rechter haar verhaal mogen doen. Er is een kans dat ze de gevangenis in kan gaan voor dierenmishandeling.

[su_highlight background=”#FFEB3B” color=”#333333″]LET OP BIJ HET BEKIJKEN VAN ONDERSTAANDE SCHOKKENDE VIDEOBEELDEN[/su_highlight]

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 11 reacties
 1. Plaats alstublieft nooit meer zo’n video. Iedereen die kan lezen begrijp zo wel wat er gebeurt is. Je weet maar nooit welke zieke geest dit oppak. Is de broer van deze gek ook gepakt? Volgens mij is deze familie allemaal hersenloos dus broer en zus per persoon, minimaal 10 jaar in de bak en daarna in een psychiatrische kliniek waar ze ook achter slot en grendel gaan voor de rest van hun leven.

 2. begrijp niet waarom de video bij het artikel geplaatst is; een ieder kan zich waarschijnlijk wel voorstellen hoe zo iets afloopt.

 3. Als we dit wensen zijn we geen haar beter dan zulke gekken. Er zijn andere manieren zoals bvb een alternatieve straf: bvb minimum 3j werken in de dierenasielen of/en een verplichte bijdrage (boete) aan de asielen… en verplicht psychologische opvolging

  1. Inderdaad, psychologische begeleiding is nodig.
   Dit zijn geen normale handelingen meer.
   De maximale straf voor dierenmishandeling is 18 maanden gevangenis en 3 jaar ontzetting uit de rechten. Hier is het dierenmishandeling dat resulteerde in dierdoding.
   Mag gerust een strengere straf zijn.

 4. Deze vrouw de wasmachine in en dan een kookwas en de broer op een groot weiland laten lopen en proberen hem omver te rijden en dit 5 minuten

 5. Waarschijnlijk slechte en moeilijke jeugd gehad, om met woorden van de Vlaming te spreken die hoort niet meer op straat thuis, even als haar broer.
  Deze lieden streng straffen, geen genade.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken