Bloemenfeest ‘Temps de Flors’ in Gerona gaat dit jaar wel door

Bloemenfeest ‘Temps de Flors’ in Gerona gaat dit jaar wel door
Beeld: 123rf

Bloemenfeest ‘Temps de Flors’ in Gerona gaat dit jaar wel door

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Het jaarlijkse bloemenfeest in de Catalaanse provinciale hoofdstad Gerona gaat dit jaar, in tegenstelling tot de 2020-editie, wel door. De gemeente heeft besloten het ‘Temps de Flors’ aan te passen en hoofdzakelijk in de openlucht plaats te laten vinden.

Zoals gepland staan tussen 8 en 16 mei de straten en pleinen van het historische centrum van de stad weer gevuld met de mooiste bloemen en planten creaties maar dit jaar is dat wel iets anders. De naam dit jaar is ook deels aangepast naar ‘Gerona, Temps de Flors. A cielo abierto’. 

De 65e editie is niet doorgegaan tijdens de eerste noodtoestand in 2020 maar de 66e editie gaat wel door maar dan wel in de openlucht om gesloten ruimtes te voorkomen.

Er staan 92 projecten en 83 karakteristieke buitenruimtes op het programma waar al het moois te bekijken zal zijn in de wijken Barri Vell, Carme, Mercadal, Eixample, Sant Daniel, Fontajau, Devesa, Sant Narcís en Santa Eugènia. 

Er komen speciale toegangscontroles om het aantal aanwezige bezoekers te tellen en uiteraard zijn er meer corona-maatregelen genomen. Al het moois is tussen 10 en 21 uur te bewonderen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.