skip to Main Content

Inwoner van Alicante aangehouden voor het in brand zetten van zijn hond

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) De politie heeft een 31 jarige inwoner van Alicante aangehouden vanwege dierenmishandeling. De Spanjaard zette op 27 april zijn hond in brand door over het arme dier een brandbare vloeistof te gooien en aan te steken. Volgens getuigen rende de hond daarna door de straten van Pinoso totdat de hond zichzelf onder een auto verstopte waar omstanders de vlammen konden doven.

De eigenaar van de hond werd door straatbewoners gewaarschuwd dat zijn hond in brand stond waarna hij het dier naar een dierenarts bracht waar werd geconstateerd dat de hond zwaar letsel heeft opgelopen. Na het voorval kwam de politie erachter dat de eigenaar zijn eigen hond in brand had gezet waarop hij werd aangehouden. De rechter zou de man tussen de drie maanden en 1 jaar naar de gevangenis kunnen sturen voor dierenmishandeling.

Wat de reden was voor het in brand zetten van zijn eigen huisdier is niet bekend gemaakt maar wat de reden ook mag zijn, de hond had dit zeker weten niet verdiend.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend