skip to Main Content
SpanjeAdvertenties, gratis advertentieportaal over en in Spanje

SpanjeAdvertenties, gratis advertentieportaal over en in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

banner-spanjeverhalen

Na weken van hard werken is onze nieuwe website dan eindelijk af. Wij presenteren SpanjeAdvertenties, de nieuwe online advertentieportaal met advertenties die over Spanje gaan. Op SpanjeAdvertenties is het mogelijk om GRATIS een of meerdere advertenties te plaatsen in diverse rubrieken waaronder onroerend goed, transport, relaties en contact, vakantie en verblijf in Spanje, etc. Alle hoofdrubrieken zijn weer onderverdeeld in subrubrieken om het plaatsen en zoeken naar advertenties makkelijker te maken.

Belangrijk is echter wel dat de advertenties met Spanje te maken hebben, dat kan zijn producten of een service welke met Spanje te maken hebben of de verkoop/verhuur van woningen, bedrijven, verblijf en presentatie van B&B’s, Vakantiewoningen etc. in Spanje. SpanjeAdvertenties is niet alleen bedoeld voor de Nederlanders en Belgen die in Spanje wonen en iets in de aanbiedingen hebben maar ook voor die personen die regelmatig in het land op bezoek zijn voor familiebezoek of vakantie., kortom iedereen die iets met Spanje heeft.

Op SpanjeAdvertenties is het plaatsen van advertenties in alle rubrieken GRATIS. Wilt u echter dat uw advertentie er net even uitspringt, dan kunt u deze tegen een kleine vergoeding als uitgelicht plaatsen in de slider op de hoofdpagina en met een oranje banner op de advertentie zelf.

Alle advertenties zijn 90 dagen te zien op de website waarna deze of verwijderd of verlengd dienen te worden door de adverteerder zelf. U ontvangt van ons een email voordat deze 90 dagen om zijn zodat u zelf kunt kiezen wat u met uw advertentie doet. Wordt er geen actie ondernomen dan kunnen advertenties, betaald of niet, naar verloop van tijd verwijderd worden. Voor meer informatie raden wij u aan om de algemene voorwaarden van SpanjeAdvertenties te lezen.

Waarom wéér een advertentieportaal

Dat zal de vraag wel zijn bij veel Nederlanders en Belgen, alweer een advertentieportaal met advertenties over Spanje en alles wat met het land te maken heeft. Wij van SpanjeVandaag kregen elke week wel vragen van lezers of het mogelijk was om een advertentie ergens te plaatsen omdat men iets in de verkoop heeft. Daarom begonnen we twee jaar geleden al met SpanjeVerhalen waar iedereen zichzelf, het bedrijf of product/dienst kan presenteren, als het maar met Spanje te maken heeft.

Hele verhalen schrijven lijkt echter moeilijker voor mensen dan wij dachten en dus kwam al snel de vraag of het mogelijk was of het niet in een advertentievorm kon. Dat was bij SpanjeVerhalen niet mogelijk en dus werd het tijd voor een eigen advertentiesite … en dan ook nog eens gratis!

Wij wensen u veel plezier met SpanjeAdvertenties!

GA NU NAAR SPANJEADVERTENTIES, MELD JE AAN EN PLAATS JOUW ADVERTENTIE …
EN VERKOPEN MAAR!

PS. SpanjeAdvertenties zal in het begin nog in “bèta” te zien zijn wat betekend dat er nog aan de website gewerkt wordt en er soms wat veranderingen kunnen plaatsvinden. Mocht u iets willen melden over het functioneren van SpanjeAdvertenties dan kunt u ons een email sturen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken