DOE MEE en kies jouw mooiste en beste monumenten van Spanje

123rf
Beeld: 123rf

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De bekende website Tripadvisor publiceert regelmatig lijstjes met de beste hotels, restaurants, vakantieplaatsen, stranden, campings, steden en … de 10 beste toeristische bezienswaardigheden. Deze lijsten worden samengesteld aan de hand van de meningen van de Tripadvisor gebruikers maar niet iedereen is lid van dit netwerk dus daarom onze vraag aan jou “wat is jouw mooiste en beste monument in Spanje?”.

Op de lijst van Tripadvisor staat de Mezquita in de stad Córdoba in Andalusië op de eerste plaats van de beste toeristische bezienswaardigheden van Spanje en zelfs op de derde plaats van de wereldlijst van bezienswaardigheden, een hele prestatie. Naast de prachtige Mezquita staan natuurlijk ook het Alhambra, de Sagrada Familia, Casa Battlo en de Fuente Màgica (magische fontein) in Barcelona, het Koninklijk Paleis in Madrid en diverse andere zeer bekende bezienswaardigheden op de top 10 lijst.

Nu is de keuze aan jou door mee te doen en jouw beste en mooiste bezienswaardigheden te kiezen. We zijn benieuwd wat jij als Spanjekenner of Spanjebezoeker het mooiste monument van deze top 10 lijst vindt. Uiteraard zijn er nog veel meer bezienswaardigheden in Spanje die de moeite waard zijn dus als jij vindt dat die op deze lijst thuishoren, plaats dan een reactie op dit bericht met jouw keuze 🙂

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.