skip to Main Content
Caixabank opent in Málaga eerste winkel met elektronische artikelen
Caixabank

Caixabank opent in Málaga eerste winkel met elektronische artikelen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Caixabank opent winkel in Málaga

Caixabank

MÁLAGA – De stad Málaga heeft de primeur van de Catalaanse bank Caixabank (La Caixa) en zal vanaf komende woensdag de eerste en enigste echte elektroapparatuur en mobiele telefonie winkel hebben van de bank. Het is een nieuw initiatief als promotie van PromoCaixa en moet als een proef gezien worden waarbij niet wordt uitgesloten dat er meer van dit soort winkels gaan komen in Spanje.

PromoCaixa is de afdeling van de Catalaanse Caixabank die zich bezighoudt met de verkoop en promotie van producten en artikelen die in feite niets met de bank te maken hebben. Op de website van PromoCaixa worden telefoons, ijskasten, laptops, tablets, wasmachines en andere artikelen verkocht.

De winkel in Málaga is de eerste fysieke winkel gelegen aan het begin van de Calle Larios, ook niet de goedkoopste. In de winkel worden de artikelen die te koop staan gedemonstreerd en kunnen de klanten alles ter plaatse testen. Verkopers geven tekst en uitleg en helpen met het koopproces. Klanten kunnen de artikelen financieren, per slot van rekening worden de producten door een bank aangeboden.

Caixabank heeft de gevel van het grote pand gerestaureerd en de winkel helemaal voorbereid op de verkoop en presentatie van de artikelen. Naast de winkel is er ook plaats om buitenlands geld te wisselen en er zullen een of twee pinautomaten komen. De winkel is ongeveer 190 m2 groot en er zullen vast 4 personen gaan werken.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Volgens gezonde ondernemersbegrippen en wettelijke artikelen valt dit hele avontuur onder concurrentievervalsing. Maar, voor Spaanse begrippen valt dit onder hebzucht, kopieëer gedrag en ‘rupsje nooit genoeg’.

    1. Stelende Spaanse bankjes die op nieuwe manier komen om door te blijven stelen, wat ben ik blij dat ik tegenwoordig de ING als bank heb in Spanje kost je ook geen drol en met twip kun je zelfs in winkels pinnen zonder extra kosten.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken