skip to Main Content
Jongen zorgt voor evacuatie vliegtuig na valse bommelding Fuerteventura
Las Provincias

Jongen zorgt voor evacuatie vliegtuig na valse bommelding Fuerteventura

LAS PALMAS – Dinsdagavond om 20.20 uur had een vliegtuig van het Canarische eiland Fuerteventura naar Santiago de Compostela in Galicië moeten vliegen maar vanwege een bommelding moesten alle 177 passagiers geëvacueerd worden. De politie ging meteen op onderzoek uit en kwam er achter dat het om een valse bommelding ging van een 11-jarige jongen.

Op het moment dat het vliegtuig van Vueling klaar stond op de landingsbaan om te vertrekken richting Galicië opende een passagier het dienblad waarbij een brief tevoorschijn kwam. In die brief stond geschreven dat er een bom aan boord was. De brief was ondertekend met ‘el terrorista’ ofwel de terrorist.

Na de evacuatie kon men er al snel achter komen dat de persoon die de brief had geschreven en in het vliegtuig had geplaatst een 11-jarige jongen was. Volgens de krant ging het om een grap maar dit soort grappen kan de grappenmaker duur komen te staan. In dit geval is de jongen nog minderjarig dus zijn de ouders verantwoordelijk.

Uiteindelijk kon de vlucht alsnog vertrekken van Fuerteventura richting Santiago de Compostela in Galicië waar het vliegtuig om 4 uur landde.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. Toch wel fijn, gezien alle reacties dat iedereen gelijk weet dat deze jongen van 11 jaar geen normen en waarden van zijn ouders heeft geleerd. Mooi hoor, gelijk klaar staan met een mening terwijl niemand deze mensen kent!!! Hou me ten goede, ik keur dit niet goed. En als het mijn zoon was kon hij met klusjes e.d. de kosten mee terug betalen. Maar wat is het makkelijk oordelen via dit soort berichten. Verbeter de wereld, en begin bij uzelf zou ik zeggen. Pfft wat een moraal ridders.

 2. Het is nogal dom vind ik om gelijk de ouders door de modder te trekken en te veroordelen als dom zonder je ze kent . Keur het zeker niet goed maar ouders zullen er best mee zitten en veroordeel niet iemand zonder dat je ze kent .

 3. Groot gelijk Martine ,dit is geen grap niet meer .Laat de ouders betalen ,deze jongen zal in de toekomst beter nadenken en misschien ,anderen tot nadenken brengen

  1. Dat is te voorbarig geoordeeld Wim. Ik denk dat hij de gevolgen van zijn ‘geintje’ absoluut vetkeerd heeft ingeschat. Nu maar hopen dat hij er van geleerd heeft.

   1. Nee hoor Els, Wim heeft gelijk, die knaap heeft altijd maar zijn zin gekregen en daardoor geen andere waarden en normen meegekregen van zijn ouders.
    Geen gevoel voor go’s en no-go’s, stomme ouders, laat ze maar flink daarvoor betalen.

  2. Die jongen is 11 jaar .. normaal gezien beseft die dan toch wat hij doet ..dit is geen grappige grap , die veel geld kost en vele mensen bang maakt ..onverantwoord ..laat die ouders maar flink betalen

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by