skip to Main Content
Vluchteling overleefd reis in koffer niet tijdens overtocht naar Spanje

Vluchteling overleefd reis in koffer niet tijdens overtocht naar Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

koffer4ALMERIA – De poging van een 27 jarige Marokkaanse man om Spanje binnengesmokkeld te worden is hem fataal geworden. De man had zichzelf in een koffer gepropt om zo achter in de kofferbak van de auto van zijn in Spanje wonende broer via de haven van Almería het land binnen te komen.

De poging van de 27 jarige verstekeling is hem echter fataal geworden en hij is in de koffer gestikt tijdens de overtocht van Afrika naar Spanje. Bij aankomst in de haven van Almería waarschuwde de bestuurder en broer van de overleden man de havenautoriteiten en politie dat er iets niet goed was gegaan.

De agenten troffen de in de koffer verstopte man aan in de kofferbak maar het ambulancepersoneel kon niets meer voor hem doen. De bestuurder en broer werd door de politie opgepakt op verdenking van moord.

Het is niet de eerste keer dat een Afrikaan Spanje binnen probeert te komen. Nog niet zo lang geleden probeerde een kleine jongen dat ook maar hij werd gesnapt tijdens de scan van de koffer. De jongen maakte het echter goed en is na een kort bureaucratisch proces uiteindelijk naar zijn familie gestuurd op Fuerteventura – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken