skip to Main Content
76-jarige Duitse toeriste gestorven op het strand van La Pineda/Vila-Seca

76-jarige Duitse toeriste gestorven op het strand van La Pineda/Vila-Seca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

lapineda1aTARRAGONA – Deze woensdag is op het strand van la Pineda/Vila-Seca, nabij de bekendere badplaats Salou, een 76-jarige vrouw om het leven gekomen. De toeriste werd al drijvend in het water gevonden en door Rode Kruis medewerkers en strandwachten naar het strand gehaald. De vrouw leefde toen nog maar overleed kort daarna door een hartaanval.

Het is de tweede keer in twee weken tijd dat een toerist op het strand of in de zee van de badplaats La Pineda/Vila-Seca is overleden. Op 23 juli verdronk een 75-jarige Russische vrouw in de zee voor de kust van de badplaats en deze woensdag een 76-jarige Duitse vrouw die op vakantie was en verbleef in een appartement.

Zo rond 10:40 uur werd de vrouw gezien toen zij in het water dreef. Waarschijnlijk is ze flauwgevallen en in het ondiepe water nabij de Espigón del Pantalán gevallen. De strandwachten en medewerkers van het Rode Kruis waren snel aanwezig om de vrouw uit het water te halen en te reanimeren op het strand. Even kwam de vrouw weer bij maar nog voordat de ambulance ter plaats was kreeg ze een hartaanval en overleed ze ter plaatse.

Op het moment dat de vrouw in het water was en later overleed op het strand van La Pineda/Vila-Seca was er een groene vlag wat inhoudt dat het zonder gevaar mogelijk was om te zwemmen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken