skip to Main Content
Politie zoekt naar spoorloos verdwenen 15-jarig Duits meisje in Madrid (UPDATE)
Guardia Civil / Twitter

Politie zoekt naar spoorloos verdwenen 15-jarig Duits meisje in Madrid (UPDATE)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Politie zoekt naar spoorloos verdwenen 15-jarig Duits meisje in Madrid

Guardia Civil / Twitter

MADRID – De Guardia Civil en Policía Nacional zijn op zoek naar de 15-jarige Alenka Yumara die sinds 24 juli niet meer gezien is. Het meisje verbleef samen met haar familie in de hoofdstad van Spanje maar nadat ze alleen naar het Prado museum ging is ze niet meer gezien.

Op 24 juli besloot het 15-jarige Duitse meisje Alenka Yumara dat ze vanaf haar vakantieadres nabij het Atocha treinstation naar het Prado museum ging lopen, op slechts 10 minuten afstand volgens de moeder. Sindsdien is ze echter spoorloos verdwenen. Het meisje had geen identiteitskaart of paspoort bij zich en ook geen mobiel.

Alenka droeg op het moment van verdwijning een geel shirt, korte spijkerbroek en had sandalen aan. Alenka is ongeveer 1.55 meter, weegt rond de 50 kilo en spreekt Spaans met een Engels accent.

De politie is ook internationaal naar haar op zoek maar de moeder van Alenka denkt dat haar dochter nog in Madrid of omgeving is.

UPDATE: Op zaterdag werd bekend gemaakt dat het meisje is gevonden. Blijkbaar was ze bij haar ouders weggegaan vanwege een ruzie. Ze is inmiddels weer terug bij haar ouders.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken