skip to Main Content
Politie Mijas evacueert toeristen en inwoners na vondst auto vol met granaten

Politie Mijas evacueert toeristen en inwoners na vondst auto vol met granaten

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

munitie1aMÁLAGA – De politie van de badplaats Mijas heeft toeristen en inwoners geëvacueerd nadat men een geparkeerde auto had gevonden die vol was geladen met munitie en granaten. Het voertuig stond gewoon gepareerd tussen diverse andere auto’s in een parkeerplaats onder een gebouw in de drukke badplaats.

De politie was gewaarschuwd doordat inwoners van een gebouw een auto aantroffen die bedekt was met een laag van poeder afkomstig uit een brandblusser. Meteen na de vondst van de munitie en granaten werden er experts van de Guardia Civil (Tedax) bijgehaald om de auto te onderzoeken terwijl de politie de omgeving evacueerde. Zo werden de inwoners en toeristen uit het gebouw waar de auto stond ontruimd en werden er ziekenhuizen in de omgeving verwittigd.

Naast munitie en granaten vonden de experts ook nog diverse handwapens en een Kalasjnikov. De auto van het merk BMW werd door de politie meegenomen en de experts lieten op een afgelegen plaats de granaten ontploffen. De politie vermoedt dat de vondst eigendom is van een criminele bende en niet van de gevreesde jihadi’s terroristen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken