skip to Main Content
Gemeente in Granada geeft gratis vuurwerkangst lessen voor honden
Daily Express

Gemeente in Granada geeft gratis vuurwerkangst lessen voor honden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Gratis vuurwerkangst lessen voor honden

Daily Express

GRANADA – De gemeente van het dorp Vegas del Genil in de provincie Granada heeft besloten alle hondeneigenaren en hun honden een gratis cursus te geven waarmee de honden hun angst voor vuurwerk kunnen overkomen. Het doel van de gemeente is dat alle honden in het dorp niet meer of in ieder geval minder bang zijn voor de harde knallen van het vuurwerk en andere harde geluiden.

De vuurwerkangst lessen vormen onderdeel van een cursus voor hondeneigenaren en uiteraard hun honden. Alle in de gemeente ingeschreven honden mogen gratis meedoen met deze speciale cursus.

Overigens is dit niet de eerste keer dat de gemeente een cursus voor honden organiseert. Eerder organiseerde de gemeente Vegas del Genil in samenwerking met het asiel en dierenartsen ook al een antiblaf cursus.

De eerste les voor de vuurwerkangst cursus zal beginnen op 13 september in het gemeentehuis van het dorp waarna er ook op 20 en 27 september cursussen zijn in het Parque Canino de El Ventorrillo.

Met deze speciale cursus wil de gemeente niet alleen dat honden niet meer bang zijn voor vuurwerk, knallen en andere harde geluiden maar het heeft ook tot doel de coëxistentie in het dorp te verbeteren.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Stop toch met dat belachelijk vuurwerk.Tot overdag schieten ze vuurwerk toch niet normaal.Help de dieren met dat geld en help de stieren vechters om hun gestoorde hoofd na te kijken

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken