skip to Main Content
Grondpersoneel KLM staakt met vertragingen en annuleringen vluchten Spanje
Archieffoto

Grondpersoneel KLM staakt met vertragingen en annuleringen vluchten Spanje

MADRID – Terwijl in Spanje het grondpersoneel van Iberia recent gestaakt heeft en voor veel problemen, vertragingen en annuleringen zorgde op de vliegvelden van Barcelona en Madrid, hebben de medewerkers van het KLM grondpersoneel op maandag voor annuleringen gezorgd van 62 vluchten en voor vertragingen bij veel andere vluchten. Op woensdag gaat het KLM personeel opnieuw staken.

Staken is niet iets exclusiefs voor Ryanair of het Iberia personeel maar ook in Nederland wordt gestaakt. In dit geval gaat het om het grondpersoneel van KLM dat maandag het werk heeft neergelegd en dat nog eens overdoet op woensdag 4 september. Op maandag was het een staking van 2 uur tussen 8 en 10 uur ‘s morgens maar dat zorgde voor veel problemen.

De vakbonden zeggen na de staking van maandag nog niets gehoord te hebben van KLM en dus gaan ze op woensdag opnieuw staken. KLM zegt het onbegrijpelijk te vinden dat het grondpersoneel van de maatschappij opnieuw gaat staken om zo problemen te genereren met de vluchten waar veel reizigers de dupe van zullen zijn. 

Hoe dan ook, reizigers die de komende dagen naar en vanaf Schiphol zullen vliegen moeten wellicht rekening houden met annuleringen en/of vertragingen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken