Repsol opent speciale tankstations voor motorrijders in Spanje

Repsol opent speciale tankstations voor motorrijders in Spanje
Beeld: Repsol

Repsol opent speciale tankstations voor motorrijders in Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Spaanse tankstationketen Repsol heeft op verschillende plaatsen in Spanje 25 Repsol Moto Stop tankstations geopend die alleen te gebruiken zijn door motor- en scooterrijders. In feite gaat het om bestaande tankstations waar een speciale hoek geopend is die ingericht is voor motoren. 

Repsol Moto Stop zijn speciale plaatsen bij bestaande Repsol tankstations in Spanje waar motor- en scooterrijders terecht kunnen om te tanken. Zo hebben de pompen alle bedieningen en displays op ooghoogte. Het is daardoor mogelijk om al zittend op de motor de pomp te bedienen, de brandstof soort en de manier van betalen te kiezen en komt het bonnetje binnen handbereik uit het apparaat rollen. 

Er is ook een plek voor je helm mocht je die af willen zetten en voor de jas als je die uit wilt doen. De vloer is behandeld met speciaal antislip materiaal zodat je niet bang hoeft te zijn om uit te glijden. Er is ook een bandenpomp met L-klep, een speciale wasstraat en een speciale parkeerplaats met beveiliging voor de motoren terwijl de motorrijders terecht kunnen in een winkel met speciale artikelen.

De 25 Repsol Moto Stops zijn te vinden bij de grotere steden en bij de MotoGP circuits bij Madrid, Zaragoza, Valencia, Barcelona, Cádiz. Bekijk HIER de kaart van de speciale tankstations voor motorrijders in Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.