skip to Main Content
Repsol opent speciale tankstations voor motorrijders in Spanje
Repsol

Repsol opent speciale tankstations voor motorrijders in Spanje

MADRID – De Spaanse tankstationketen Repsol heeft op verschillende plaatsen in Spanje 25 Repsol Moto Stop tankstations geopend die alleen te gebruiken zijn door motor- en scooterrijders. In feite gaat het om bestaande tankstations waar een speciale hoek geopend is die ingericht is voor motoren. 

Repsol Moto Stop zijn speciale plaatsen bij bestaande Repsol tankstations in Spanje waar motor- en scooterrijders terecht kunnen om te tanken. Zo hebben de pompen alle bedieningen en displays op ooghoogte. Het is daardoor mogelijk om al zittend op de motor de pomp te bedienen, de brandstof soort en de manier van betalen te kiezen en komt het bonnetje binnen handbereik uit het apparaat rollen. 

Er is ook een plek voor je helm mocht je die af willen zetten en voor de jas als je die uit wilt doen. De vloer is behandeld met speciaal antislip materiaal zodat je niet bang hoeft te zijn om uit te glijden. Er is ook een bandenpomp met L-klep, een speciale wasstraat en een speciale parkeerplaats met beveiliging voor de motoren terwijl de motorrijders terecht kunnen in een winkel met speciale artikelen.

De 25 Repsol Moto Stops zijn te vinden bij de grotere steden en bij de MotoGP circuits bij Madrid, Zaragoza, Valencia, Barcelona, Cádiz. Bekijk HIER de kaart van de speciale tankstations voor motorrijders in Spanje.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken