skip to Main Content
Levenloze lichamen van drie Nederlanders gevonden in Coín, Málaga (UPDATE)
GUardia Civil

Levenloze lichamen van drie Nederlanders gevonden in Coín, Málaga (UPDATE)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Levenloze lichamen van drie Nederlanders gevonden in Coín, Málaga

GUardia Civil

MÁLAGA – Woensdag rond 13.30 uur heeft de zoon van de eigenaar van een landelijk gelegen woning in de gemeente Coin de levenloze lichamen gevonden van de Nederlandse huurders. Het gaat om een man en twee vrouwen die door nu nog onbekende oorzaak om het leven zijn gekomen.

[su_highlight background=”#FFE0B2″]UPDATE: Het drama achter het mysterie van de overleden Nederlanders in Coín[/su_highlight]

De Guardia Civil is met het onderzoek bezig naar de dood van drie Nederlanders in een woning in de gemeente Coin, provincie Málaga. Het gaat volgens diverse media om een 62-jarige man, een 59-jarige vrouw en een oudere vrouw van 89 jaar waarvan de politie meent dat het de schoonmoeder is van de overleden man.

De man is door verstikking na ophanging om het leven gekomen terwijl de doodsoorzaak van de twee vrouwen nog onbekend is. Wat men wel weet is dat de 59-jarige vrouw blijkbaar ongeneeslijk ziek was.

De al in verre staat van ontbinding zijnde lichamen van de drie Nederlanders werden gevonden door de zoon van de eigenaar van de landelijk gelegen woning. De Nederlanders huurden deze woning en de zoon kwam polshoogte nemen maar kwam in een nachtmerrie terecht.

De Guardia Civil is met het onderzoek begonnen en naarmate er meer nieuws bekend wordt zullen wij dit plaatsen.

UPDATE: Volgens de krant Málaga Hoy heeft men geen symptomen van geweld gevonden bij de overleden Nederlandse vrouwen. Op dit moment is echter nog niet duidelijk hoe de vrouwen wel om het leven zijn gekomen. Autopsie moet dit uitwijzen. De politie sluit op dit moment echter nog niets uit wat betreft de doodsoorzaak.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Dit is wel een erg triest einde voor de nabestaanden. Je blijft altijd met vragen zitten. Niet uitgesloten is dat de drie bewust voor dit afscheid hebben gekozen. Stof tot nadenken voor de keuzes van de Corporatie Laatste wil. Ik heb te doen met de zoon die zijn ouders zo heeft aangetroffen.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken