skip to Main Content
Lange rijen wachtende mensen bij Apple winkels in Madrid en Barcelona om de iPhone X te kopen

Lange rijen wachtende mensen bij Apple winkels in Madrid en Barcelona om de iPhone X te kopen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Net zoals op andere plaatsen in europa en de rest van de wereld stonden er ook in Spanje honderden mensen uren te wachten om een exemplaar van de duurste consumenten telefoon ooit te kopen. Het gaat hier om de Apple gekte rondom het nieuwste product, de iPhone X die 1.159 euro kost voor de 64GB versie en maar liefst 1.329 euro voor de 256GB versie. Helaas voor alle wachtende mensen waren er niet genoeg exemplaren om aan iedereen ook daadwerkelijk een iPhone X mee te kunnen geven.

De meeste Apple iPhone fans moeten meer dan zes weken wachten voordat ze hun geliefde telefoon in hun handen kunnen houden. De fans die wél een iPhone X mee konden nemen hadden deze zeven dagen geleden al online gekocht door deze te bestellen. Apple heeft problemen met het productieproces waardoor het aantal telefoons die wereldwijd verkocht kunnen worden verminderd is. In de Apple winkels waren weinig exemplaren van deze nieuwe telefoon waardoor alleen de personen die vooraan de rij stonden een iPhone X mee konden nemen.

In Madrid bij de Apple Store aan de Puerta del Sol waren donderdagavond al tientallen mensen aanwezig die besloten hadden daar de nacht door te brengen. Om 9 uur vrijdagmorgen waren er minstens 400 mensen die in de rij stonden hopende op een iPhone X. De meeste van hen hebben meer dan 6 uur gewacht om eindelijk de winkel in te kunnen gaan maar helaas gingen ook veel van hen met lege handen de winkel weer uit omdat er geen exemplaren meer waren.

Ook in Barcelona stonden er tientallen tot meer dan 100 mensen in de rij voor de Apple Store die op de hoek van de Plaza catalunya met de Passeig de Gracia ligt. En ook hier verlieten veel mensen de winkel met lege handen en slechte een papiertje waarop staat dat ze de telefoon besteld hebben. In veel gevallen kan de nieuwste telefoon pas in het eerste trimester van 2018 opgehaald worden, voor velen een grote desillusie.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. inderdaad veel geld voor dit speelgoedje.
    in belgie is het ook niets anders, wachtende rijen om hun speelgoed af te halen
    maar ja, iedereen doet wat hij wil en anderen spenderen misschien hun geld aan andere nutteloze dingen, iedereen tv op de slaapkamer en elk zijn pc, voor wat is dit dan nodig?
    en de wereld draait door….

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by