skip to Main Content
Spaanse warenhuisketen El Corte Inglés wil concurrentie aangaan met Primark met goedkope kledinglijn

Spaanse warenhuisketen El Corte Inglés wil concurrentie aangaan met Primark met goedkope kledinglijn

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De El Corte Inglés warenhuizen in Spanje staan erom bekend dat er goede service gegeven wordt, dat ze van alles en nog wat aanbieden maar ook dat ze niet de goedkoopste zijn. Uiteraard levert dat een bepaald soort kooppubliek op maar El Corte Inglés wil ook de jeugd aanlokken door een speciale goedkope kledinglijn op te zetten die de concurrentie moet aangaan met Primark. Deze kleding krijgt de naam Unit en wordt voor het merendeel verkocht in de Hipercor centra.

De bedoeling van de El Corte Inglés keten is om een betere concurrentie te kunnen vormen voor het goedkopere Primark. Daarnaast gaan de El Corte Inglés en Hipercor samen en deze nieuwe kledinglijn moet ervoor zorgen dat er meer naamsbekendheid komt. Op die plaatsen waar geen Hipercor centrum aanwezig is zal een speciale hoek vrijgemaakt worden in de El Corte Inglés warenhuizen.

Op dit moment heeft het nieuwe merk Unit tussen de 4.000 en 4.500 stuks aan kleding, ondergoed, schoenen en aanverwante artikelen voor mannen, vrouwen en kinderen. De prijzen zijn te vergelijken met die van Primark en liggen tussen den 10 en 15 euro.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. el corte ingles is om er direct terug uit te lopen, wat een zootje is dat
    en die bijenkorf is nog slechter
    nee, nooit meer, eenmaal is genoeg geweest.

  2. El corte inglés heeft toch al zo veel mooie merken dameskleding verloren in de laatste jaren dat ze maar beter goedkope troep kunnen verkopen zoals Primark. Weer een reden om niet meer te gaan.

  3. Vreemd besluit. El Corte Inglés is een soort Bijenkorf, het merk verliest status als je spotgoedkope kleding gaat aanbieden. Lijkt me niet passen bij hun doelgroep dus snap ik de concurrentie waar ze het over hebben ook niet.

    1. Ik woon op GC en voor jonge mensen is de Corte Ingles veel te duur … ze willen graag met de jeugd van de Peninsula meedoen …. Ik ben het wel eens dat Primark rommel verkoopt ….

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken