skip to Main Content
Starbucks opent cafetaria/winkel in het winkelcentrum Miramar in Fuengirola

Starbucks opent cafetaria/winkel in het winkelcentrum Miramar in Fuengirola

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Je moet er van houden, de koffiesmaken van het Amerikaanse Starbucks. De nieuwste aanwinst van deze Amerikaanse keten is te vinden in het winkelcentrum Centro Comercial Miramar in de kustplaats Fuengirola. De koffiezaak is 147 vierkante meter groot en heeft een terras met plaats voor 14 personen. Het is dus een relatief kleine koffiebar maar veel buitenlanders zullen blij zijn met de Starbucks in hun gemeente. Spanjaarden zijn echter niet zo gek op de vreemde koffiesmaken van Starbucks, die houden het liever bij de solo, cortado, con leche en carejillos.

Starbucks Fuengirola voegt zich bij de inmiddels bijna 100 zaken die het Amerikaanse concern heeft in Spanje waar ze veel aanwezig zijn in de grote steden, vliegvelden en toeristische plaatsen. Het winkelcentrum Miramar wordt door Starbucks España als ideaal gezien omdat er veel buitenlanders en Spanjaarden hun boodschappen komen doen. Tussen al het winkel geweld door moet af en toe een bakkie koffie gedronken worden.

Spanjaarden zullen wellicht sneller naar een bar gaan om een normale solo, cortado, café con leche of carajillo te drinken maar buitenlanders vinden de vele smaken en creaties van Starbucks wel lekker. Vanaf nu kunnen zij dus ook terecht in de Starbucks in het Miramar winkelcentrum waar een 147 vierkante meter grote Starbucks is geopend.

Het is zeker niet de eerste Starbucks in deze hoek van Andalusië aangezien er ook een te vinden is in het Mijas Costa winkelcentrum, in Marbella en Puerto Banus, op het vliegveld van Málaga en diverse Starbucks in het centrum van Málaga.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Ik vind, dat er in een spaans winkelcentrum leuke kleine spaanse koffieshops moeten zijn. Afschuwelijk Starbucks. Duur en niet lekker

 2. In om het even welke spaanse bar/cafeteria serveert men lekkere koffie.
  Prijzige Starbucks is hier compleet overbodig.

 3. een keer geprobeerd, wel lekker, niks te klagen
  koffie was voor ons goed maar inderdaad veel te duur, voor die prijs krijg je er elders 3 of 4

 4. Maandag jl. nog ‘genoten’ van de 2 slappe bakken met plakje cake voor € 12.00 in Alicante.
  Ik zou zeggen: “stop met investeren Starbucks en leer personeel eerst koffie zetten”.

 5. Ik begrijp de Spanjaarden heel goed dat ze Starbucks vermijden. Heeft ook voor mij zeer weinig met koffie te maken. Typisch Amerikaans om er toch weer een soort limonade van te maken.

 6. Lijkt me inderdaad iets dat alleen voor toeristen is. Wie gaat er 5 euro of meer betalen voor een grote bak lauwe koffie als je voor iets meer dan een euro goede koffie kunt krijgen?

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken