Vliegveld Corvera in Murcia verbonden met Brugge-Oostende

Vliegveld Corvera in Murcia verbonden met Brugge-Oostende
Beeld: TUIFly

MURCIA – Het vliegveld Corvera in de autonome regio Murcia krijgt er vanaf april 2020 een nieuwe Belgische vliegroute bij. Vanaf 4 april volgend jaar zal TUI tussen Brugge-Oostende en Murcia gaan vliegen waardoor er wekelijks naar drie verschillende vliegvelden in België wordt gevlogen.

Goed nieuw voor alle Belgische vakantiegangers en tweede woningbezitters in Murcia want TUIFly heeft aangekondigd vanaf 4 april 2020 naar een nieuwe Belgische bestemming te vliegen. Op zaterdag en woensdag zal Murcia-Corvera verbonden zijn met het vliegveld Brugge-Oostende (Brujas-Ostende).

Deze vliegtuigen vertrekken op beide dagen om 9.45 uur in Murcia-Corvera om in Brugge-Oostende om 12.15 uur te landen. De terugvlucht zal plaatsvinden van 13 uur met om 15.35 uur de aankomst Murcia-Corvera.

Samen met deze nieuwe vliegroute naar Brugge-Oostende zal TUIFly ook volgend jaar zomer weer vliegen naar Antwerpen-Deurne (Amberes) en Brussel-Charleroi.

De luchtvaartmaatschappij Volotea (afkomstig uit Murcia) heeft ook nieuwe routes aangekondigd zoals gedurende de wintermaanden vanaf Murcia-Corvera naar Gran Canaria. Daarnaast zal de Spaanse maatschappij de vluchten naar Asturië volgend jaar zomer handhaven en uitbreiden met vluchten naar Bilbao vanaf 27 maart 2020.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meest recente artikelen

6
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Anoniem

Zelfde voor Venetië. Je boekt een ticket voor Venetië met luchthaven op 6 km van het centrum, maar komt terecht in Treviso. Dat noemt Ryanair Venetië-Noord. Je moet dan nog meer dan een uur met de trein naar Venetië rijden.

Anoniem

“het vliegveld Brugge-Oostende (Brujas-Ostende)” is gewoon het vliegveld van Oostende. De afstand tussen Oostende en Brugge is 28,5 kilometer. Ryanair verkoopt dezelfde flauwekul met Charleroi dat door hun “Brussels South” wordt genoemd. Charleroi en Brussel liggen 56km van elkaar.

Rob

Helemaal mee eens. De redactie heeft hier een handje van, laatst ook met dat onzinnige Reus- Costa Dorada. Gewoon Reus. Klaar.

mienivanbaardewijk@hotmail.com

Beste mensen, als jullie je nu zo ergeren aan de redactie dan heb ik een voorstel:
Ga zelf in de redactie zitten en verwijder je per direct van deze app.
Bij geen van beiden: hou aub je commentaar dan eens voor je.
Het is gewoon Reus Costa Dorada. Punt uit. Chapaeu redactie

Rob

En dat is het dus niet. Kijk maar bij de entree. Daar zie je Aeropuerto de Reus staan. Punt uit. In Oostende hetzelfde verhaal. Punt uit. En hulde aan de mensen die gewoon attent op dit soort zaken reageren.

Anoniem

Tja,
Die Remco Stoffer moet alle dagen zijn verhaaltje aan de redactie doorsturen.
Spijtig dat Remco daarvoor zeer dikwijls commerciële aankondigingen klakkeloos overneemt zonder er over na te denken of alles wel klopt. Op de redactie is het ook gewoon copy paste. Maar ik blijf de artikels lezen. Ik vind het altijd grappig want in de helft van de teksten staan verkeerde zaken (en dan heb ik het niet over taalfouten).

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.