skip to Main Content
Belgische vrouw springt van balkon om aan haar agressieve man te ontkomen in Cambrils

Belgische vrouw springt van balkon om aan haar agressieve man te ontkomen in Cambrils

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Afgelopen donderdag is een Belgische vrouw vanaf het balkon van haar appartement gesprongen om te ontkomen aan haar agressieve man, tevens een Belg. Het voorval deed zich voor in de kustplaats Cambrils, net onder het populaire Salou aan de Costa Dorada in de deelstaat Catalonië. Ondanks het feit dat het appartement op de eerste verdieping ligt raakte de vrouw toch gewond aan haar armen en benen na een sprong vanaf vier meter hoogte.

Voor de politie van de kustplaats Cambrils gaat het om een nieuwe zaak in het helaas te veel voorkomende huiselijk geweld of macho geweld (Violencia de género). De Belgische man werd dan ook gearresteerd en meegenomen naar het politiekantoor voor ondervraging en om af te koelen.

De politie werd door inwoners van de straat gebeld dat er een vrouw uit een appartement was gesprongen. Toen de agenten ter plaatse kwamen lag de vrouw midden op straat, was ze bij bewustzijn maar had ze veel pijn en was ze al medisch onderzocht door een verpleegster die toevallig langs liep. Ze werd met een ambulance naar het ziekenhuis in de stad Reus gebracht waar ze zonder gevaar voor haar leven behandeld is.

De feiten gebeurden donderdagmorgen om 9.45 uur in de Juan Sebastián Elcano straat, midden in het centrum van de kustplaats Cambrils aan de Costa Dorada. Het Belgische echtpaar zit in een scheidingsproces en blijkbaar liep de discussie afgelopen donderdag zo op dat de vrouw zich bedreigd voelde onder de agressieve houding van haar echtgenoot en besloot van het balkon te springen om aan haar echtgenoot te ontkomen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Het is toch wel fijn dat je er ziekenhuizen zijn waar je “zonder gevaar voor je eigen leven” behandeld kunt worden.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken