skip to Main Content
Ook de Zara verkoopt nu een replica van de blauwe Ikea tas

Ook de Zara verkoopt nu een replica van de blauwe Ikea tas

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Wie kent de blauwe Ikea tas nu niet. Niet alleen kunnen ze gebruikt worden bij het shoppen in de Ikea zelf maar je kunt ze ook voor 0,50 euro mee naar huis nemen waarna ze voor van alles en nog wat gebruikt kunnen worden omdat ze groot, simpel en stevig zijn. Een tijd geleden ontwierp het luxe merk Balenciaga een tas die erg veel leek op de Ikea tas maar dan voor een verkoopprijs van meer dan 1.250 euro. Nu heeft de Zara ook een tas die erg veel lijkt op de Frakta Ikea tas.

De dure en luxe replica van de blauwe Ikea Frakta tas kost tussen de 1.250 en 2.000 euro en vreemd genoeg is het een succes en worden er veel van deze Balenciaga tassen verkocht. Ikea zag de humor er wel van in en zal ook de nieuwe Zara tas wel grappig vinden nu dat het Spaanse kledingmerk heeft aangekondigd een nieuwe tas te gaan verkopen die ook weer op de Frakta tas lijkt van Ikea.

De Zara noemt de Ikea replica de “Maxi Shopper” en heeft de afmetingen 49x41x19 centimeter en wordt verkocht in twee versies, te weten de blauwe en de oranje tas. De verkoopprijs is 39,95 euro wat dus vele malen goedkoper is dan de luxe tas van Balenciaga maar weer vele malen duurder dan de Ikea tas. De Zara tas is vanaf nu op de website van het Spaanse kledingmerk te koop en kan ook gevonden worden in de meeste Zara winkels.

De materialen zijn wel anders aangezien de Ikea tas (0,50 euro) van polypropyleen (kunststof) is gemaakt, de dure tas van Balenciaga (1.295 euro) van lams- en kalfsleer en de Zara Big Shopper tas (39,95 euro) van polyester. Welke tas heeft jouw voorkeur?

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Ikea , ze weten wel goed wat ze doen. Aan die tas van 50 cent is weinig of niets verdiend, maar iedereen kent hem. Van gratis publiciteit gesproken….

  2. Gewoon lekker de ikea tas nemen en er een (fake) stickertje van zara op doen, kan je toch zeker de anderen de ogen mee uitsteken voor 50 cent.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken