skip to Main Content
Ouder Duits echtpaar dood gevonden op Gran Canaria
Twitter

Ouder Duits echtpaar dood gevonden op Gran Canaria

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

LAS PALMAS – Zondag heeft de politie op het Canarische Eiland Gran Canaria de levenloze lichamen gevonden van een ouder Duits echtpaar. Het gaat om een echtpaar van ongeveer 60 jaar oud die leefden in een woning in Vecindario. De eerste onderzoeken wijzen uit dat de man en vrouw op natuurlijke wijze zijn overleden.

Zoals het er nu naar uit ziet en zoals in de kranten te lezen is, is de man als eerste overleden. Niet veel later is ook de vrouw overleden. De reden van het overlijden van de vrouw is dat de man de enige was die zorgde voor zijn vrouw die ziek was en aan bed gebonden was. Aangezien haar man overleed was er niemand die voor haar kon zorgen waarna ook zij is overleden.

De inwoners van de woonwijk hadden sinds vorig week zaterdag niets meer vernomen van het echtpaar aangezien de man de hele week niet werd gezien. Uiteindelijk zorgde de stank uit de woning ervoor dat de politie werd gebeld die het oudere echtpaar dood in huis vond.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by